Gigantisch LED-scherm buiten van 6 mm pixelafstand geïnstalleerd in Israël

2019-06-05

Gigantisch LED-scherm Buitenreclame voor commercieel gebruik

Gigantisch LED-scherm voor buitenreclame is geworden   een veel voorkomend zicht op straat of gebouw. Het kan een diepe indruk achterlaten op voorbijgangers. Als gevolg hiervan zou het u meer en meer potentiële klanten voor toekomstige zaken kunnen opleveren.

Gigantisch LED-scherm

Net als dit LED-gigantische scherm dat in Israël is geïnstalleerd, is het gemaakt door Dreamway. Het is een LED P6 type buiten, met een Nationstar hoge helderheid LED-lamp, ongeveer 7.000 CD / m2 door te testen met een professionele luminantie-tool.   De schermgrootte van dit gigantische LED-scherm is W 6.144   x H 3.072 meter, met de totale resolutie W 1024   x H 512 pixels. De SMD P6-module is 32   x 32 punten, 192   x 192 mm. Het is van het type SMD2727, met MBI5124 aandrijf-IC, 1/8 scan constante stroom, stabiele kwaliteit. Dit externe LED-scherm zou worden geïnstalleerd voor permanente vaste installatie buiten, dus het zou meestal verschrikkelijk weer worden geconfronteerd. Dit heeft de   nodig LED-scherm met goed waterdicht tenminste. Trouwens, soms kan de donder of storm schade aan het scherm veroorzaken. Het is dus een goed idee om een ​​bliksemafleider toe te voegen om de LED-schermwand buiten tegen defecten te beschermen. Voor dit gigantische LED-scherm is het P6 LED-buitenpaneel 768   x 768 mm, met de breedte 180 mm. Het LED-paneel is gemaakt van gegalvaniseerd ijzer, met roestvrijstalen locatiepennen. Dit is beter als de locatie van het gigantische LED-scherm in de buurt van de zee is. Binnen elke   LED-paneel, er zijn 2 stks voedingen, Meanwell merk met CE / CB / UL standaard. Zijn werktemperatuur is -30 ~ + 70 ℃. En 2 stuks koelventilatoren zijn uitgerust in elk LED-paneel voor betere warmteventilatie. Bovendien worden de stroom- en signaalconnectors van het merk Linko ook gebruikt op dit LED P6-scherm, wat handiger en veiliger is voor de klanten om kabels aan te sluiten. Novastar-controlekaart wordt aangenomen, met 1 pc-ontvangstkaart per LED-paneel.

Vóór verpakking en levering verouderde dit P6 gigantische LED-scherm gedurende 10 dagen, met alle WITTE, RODE, GROENE, BLAUWE kleuren in de cyclus. Dit is een goede methode om te testen en erachter te komen of er een klein probleem is, zoals koud solderen van LED-lampen of aandrijf-IC. En elk LED-paneel   zou zorgvuldig buiten en binnen worden geïnspecteerd, één voor één getest met alle WITTE, RODE, GROENE, BLAUWE kleuren voordat ze in de hoes worden verpakt. Voor het softwareaspect heeft onze ingenieur dit gigantische LED-scherm tijdens de tests hier in onze fabriek geconfigureerd, zodat onze klant het kon bedienen na het aansluiten van de kabels en het inschakelen van de stroom. Als er een probleem is tijdens de bewerking, kunnen we onze klanten ondersteunen met de afstandsbediening om hen te begeleiden bij het maken ervan.

Hier zijn enkele foto's van deze gigantische LED-scherminspectie die   test en pakket vóór levering.

Gigantisch LED-scherm veroudering

Gigantische LED-scherminspectie

Gigantische LED-scherminspectie

Gigantisch LED-schermpakket

Giant LED Screen Delivery

Wilt u meer informatie over het gigantische LED-scherm? Neem dan contact met ons op voor een offerte of projectoplossing.

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Gebouw 9, industrieterrein 4, Hongxing-dorp, Guangming, Shenzhen, China

E -

jean@dreamwaytech.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-23032980

- de telefoon : 86-0755-29436859/86-13827475686

Werktijd :9:00-18:00(Beijing tijd)

contact us