Indoor LED-scherm van 2,5 mm Pixel Pitch in Nieuw-Zeeland

2019-06-11

Indoor LED scherm specificaties

Dit indoor LED-scherm werd in 2018 voltooid, Nieuw-Zeeland. Het is een P2.5-type, met 160.000 pixels per vierkante meter. De totale schermgrootte is W 3.2   x H 2,08 meter. En de resolutie is W 1280   x H 832 pixels in totaal.

Indoor LED scherm

Elke LED-weergavemodule is 64x64 dots, 160x160 mm. De gebruikte PCB bestaat uit 4 lagen. Voor deze indoor LED-wand bestaat deze uit 2 soorten LED-paneelafmetingen. Eén maat is W 640   x H 640 mm en de andere maat is W 640   x H 800 mm. Voor het LED-paneel van de vorige maat zijn er 10 stks, terwijl er 5 stuks zijn voor het LED-paneel van de laatste maat. Het gebruikte aandrijf-IC is ICN2038 voor deze videomuur binnenshuis. De verversingssnelheid is 1.920 Hz. Het maximale stroomverbruik van dit type indoor LED-weergavescherm is 700 W per vierkante meter en het gemiddelde vermogen is 235 W per vierkante meter. De helderheid is 1.000 nits. Omdat dit LED-scherm binnenshuis aan de muur is geïnstalleerd, is het ontworpen met de front-service oplossing. Alle onderdelen inclusief LED-modules, voeding, besturingskaarten konden van voren worden onderhouden. De voeding van dit indoor reclamescherm is Meanwell, zonder CE / UL / CB-standaard, zonder ventilator. En de gebruikte controlekaart is het merk Novastar. Al deze onderdelen zijn van stabiele kwaliteit. Bovendien is een videoprocessor uitgerust om ingangssignalen zoals HDMI, DVI, VGA, etc. te ontvangen. Voor dit LED-scherm binnenshuis is ook een powerbox met een OBO-bliksemafleider toegevoegd om het hele circuit te besturen.

Tijdens het testen na de montage van dit LED-scherm voor binnen, verouderde het afwisselend met ALLE WITTE, RODE, GROENE, BLAUWE kleuren. En ook statische afbeeldingen en video's werden gebruikt voor het testen. Voor het Dreamway LED-scherm zouden alle afgewerkte producten minstens 3 dagen verouderen, behalve 1 dag veroudering nadat LED-modules klaar zijn met produceren.   Dit is om ervoor te zorgen dat de kleine problemen zoals koud solderen van LED-lamp of driver-IC naar buiten kunnen komen tijdens veroudering en we kunnen repareren vóór levering. Pas nadat met alle verschillende kleuren veroudering konden ontstaan, kwamen dergelijke kleine problemen naar voren.  

Indoor LED scherm

Indoor LED scherm

Indoor LED scherm

Voor het pakket van dit LED-scherm voor binnen, demonteerden we de 4-delige LED-modules op de hoek van elk LED-paneel. Omdat dit aan de muur is geïnstalleerd en er aan de achterkant geen ruimte is, kan dit voor de client handiger zijn om te installeren. De klant hoeft alleen LED-modules aan te sluiten en kabels aan te sluiten.

Indoor LED scherm

Indoor LED schermtoepassingen

Tegenwoordig is het heel gebruikelijk om een ​​te zien indoor LED scherm te gebruiken in de winkel, vergaderzaal, winkelcentrum, restaurant, luchthaven, enzovoort. Het kan mensen levendige weergave-effecten bieden en in-time berichten verzenden.  

Als je zo'n behoefte hebt en op zoek bent naar een indoor LED-videomuur voor je project, welkom om meer te praten.

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Gebouw 9, industrieterrein 4, Hongxing-dorp, Guangming, Shenzhen, China

E -

jean@dreamwaytech.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-23032980

- de telefoon : 86-0755-29436859/86-13827475686

Werktijd :9:00-18:00(Beijing tijd)

contact us