LED Wall Rental van 2,9 mm Pixel Pitch in Slovenië

2019-06-23

Specificaties LED Wall Rental

Dit is een 2,976 mm pixel pitch LED videomuur huurscherm. Het werd geëxporteerd naar Slovenië. Dit project is in 2018 voltooid. De totale schermgrootte van deze LED-schermverhuur is W 5,5   x H 3,5 meter, terwijl de totale resolutie W 1848   is x H 1176 pixels.

LED Wall Rental

Elke LED-schermmodule van deze LED-wandhuur is W 250   x H 250 mm, met B 84   x H 84 punten.   De grootte van deze LED-paneelhuur is W 500   x H 500 mm, dikte 9,5 cm. En het is samengesteld uit W 11   x H 7 stuks van deze maat LED-panelen.   Elk spuitgieten aluminium LED-paneel weegt ongeveer 7 KG / PC. Voor dit draagbare LED-scherm zijn instelbare hoeken voor elk LED-paneel toegevoegd om verschillende hoeken te maken, zoals   ± 2.5 ° ,   ± 5 ° ,   ± 7.5 ° ,   ± 10 ° . Natuurlijk kan het ook 0 ° zijn en het scherm zou een normale vorm hebben om in te stellen. Trouwens, voor dit grote scherm is het ontworpen als een onderhoudsoplossing aan de voorkant. De goedgekeurde voeding is het merk Taiwan Meanwell, met CE / UL / CB-norm. De werktemperatuur is -30 ~ + 70 ℃.

LED Wall Rental

Voor deze LED-wandverhuur is deze al ongeveer 6 dagen verouderd vóór het pakket. Veroudering is een belangrijke procedure om LED-schermen van stabiele kwaliteit te maken. Tijdens het verouderen in alle witte, rode, groene en blauwe kleuren die enkele kleine problemen zoals koud solderen van LED-lampen of schijf-IC's naar voren kunnen brengen. Zodra we dergelijke problemen ontdekken, zouden we een defect bord op elke defecte LED-lamp plaatsen en deze repareren. Dit kan ervoor zorgen dat klanten producten van goede kwaliteit krijgen.

Hieronder staan ​​enkele foto's van deze veroudering en testen van LED-wandverhuur in onze fabriek:

LED Wall Rental

LED Wall Rental

Voor het pakket werden 8 stks LED-panelen verpakt in 1 pc flightcase. Dit is voor gemakkelijk en handig transport voor verschillende evenementen. En ophangbeugels zijn   ook inbegrepen voor het ophangen van LED-scherm. Voor een dergelijke LED-wandverhuur is een videoprocessor een essentieel item. Dit is voor een gemakkelijke bediening tijdens evenementen. En het zou ook live kunnen worden uitgezonden.

LED Wall Rental

LED Wall Rental Kenmerken

☛Super-dun, licht, gemakkelijk en snel verbinden. Dit aspect kan ervoor zorgen dat u het LED-scherm in korte tijd kunt monteren en demonteren.

☛Ondersteuning van verschillende manieren voor het aansluiten van signaalkabels. Dit zou kunnen voldoen aan de eis dat verschillende LED-panelen worden geassembleerd om verschillende effecten te maken.

AngingDe installatiemethoden kunnen worden gewijzigd of gestapeld.

☛De professionele videoprocessor is uitgerust om verschillende ingangssignalen te krijgen, zoals HDMI, DVI, VGA, SDI, enz.

De LED-muurverhuurmarkt is deze twee jaar erg heet. Het kenmerk van de LED-wandverhuurmodules is eenvoudig te monteren en demonteren. Het is op grote schaal toegepast in het podium, het concert voor het LED-achtergrondscherm. De vraag van de markt bepaalt hoe heet het LED-wandhuurscherm is. Naarmate de typen LED-schermen met fijne toonhoogte zich ontwikkelen, denken we dat de markt voor LED-schermverhuur groter zou zijn.

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Gebouw 9, industrieterrein 4, Hongxing-dorp, Guangming, Shenzhen, China

E -

jean@dreamwaytech.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-23032980

- de telefoon : 86-0755-29436859/86-13827475686

Werktijd :9:00-18:00(Beijing tijd)

contact us