LED-scherm P3 Videomuur Geïnstalleerd in een hotel in Israël

2019-07-04

LED-scherm P3 Indoor Advertising Introductie

Tegenwoordig wordt het indoor LED-scherm veel gebruikt in veel openbare plaatsen, bijvoorbeeld hotels, winkelcentra, vergaderzalen, luchthavens, restaurants, nieuwsstudio's, enz. Het geeft een veel levendiger sfeer aan deze sites.

Hier zouden we een P3 LED-videomuur voor binnenreclame introduceren. Dit werd geïnstalleerd in een hotel in Israël.

LED scherm P3

Omdat het aan de muur is geïnstalleerd, is er aan de achterkant geen ruimte om te onderhouden. Dus voor deze P3-videowall is deze ontworpen voor onderhoud aan de voorkant. Deze oplossing is om magneten aan de achterkant van LED-displaymodules te plaatsen en deze aan LED-panelen te bevestigen. Tijdens het onderhoud, een professioneel onderhoud pneumatisch   tool wordt gebruikt om LED-modules van voren te verwijderen. Voor dit P3 indoor LED-display is de totale schermgrootte W 4.032   x H 2.304 meter, in totaal ongeveer 9,3 vierkante meter. De resolutie is W 1344   x H 768 pixels. De gebruikte LED-lamp is een mat effect, met een veel betere consistentie en hogere stabiliteit. Het LED-paneel van dit P3 LED-display is W 576   x H 1152 mm, met de definitie per paneel W 192   x H 384 pixels. Er zijn W 7   x H 2 stuks LED-panelen in totaal. Elk LED-paneel is uitgerust met 2 stks Meanwell UHP voedingen met CE / UL / CB standaard, zonder ventilator, en 2 stks Novastar ontvangende kaarten. Deze P3-videomuur met LED-scherm wordt bestuurd door WIFI.

LED scherm P3

Voor dit LED-scherm P3 verouderde het ongeveer 8 dagen, met 10 uur per dag. Het verouderingsproces is om alle witte, rode, groene en blauwe kleuren op hun beurt weer te geven. Dit is om ervoor te zorgen dat de LED-videomuur verouderd en volledig getest kan worden. Trouwens, foto's en video's werden ook toegevoegd tijdens het ouder worden, wat de normale werking is van alle LED-schermen.

Hieronder staan ​​enkele foto's van dit LED-scherm P3:

LED scherm P3

LED scherm P3

Voor het pakket,   we hebben de vier stukken LED-modules op de hoek in elk LED-paneel gedemonteerd. Omdat dit aan de muur is geïnstalleerd en er aan de achterkant geen ruimte is, konden klanten dit LED-scherm P3 alleen vanaf de voorkant installeren. Ze hebben niet ' Deze LED-displaymodules moeten tijdens de installatie worden gedemonteerd en kunnen stroom- en signaalkabels rechtstreeks tussen LED-panelen worden aangesloten en vervolgens deze LED-displaymodules op de kasten worden bevestigd. Dit maakte   de installatie eenvoudiger en sneller.

LED scherm P3

LED scherm P3 is deze twee jaar een topklasse geworden voor binnenreclame. Aangezien technologie steeds volwassener wordt en de prijzen van LED-schermen lager en lager zijn, geven de meeste klanten de voorkeur aan hogere resolutietypen om een ​​beter weergave-effect te krijgen. Type P3 is een goede keuze. Trouwens, het P2.5-type wordt nu ook vaak gezien. Wij geloven dat kleine pixelhoogtes zoals P2, P1.8, P1.5, P1.2 betaalbaar zouden worden en ook in de volgende jaren op grote schaal zouden worden toegepast.

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Gebouw 9, industrieterrein 4, Hongxing-dorp, Guangming, Shenzhen, China

E -

jean@dreamwaytech.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-23032980

- de telefoon : 86-0755-29436859/86-13827475686

Werktijd :9:00-18:00(Beijing tijd)

contact us