Scherm LED Outdoor SMD P6 Brightening in Nieuw-Zeeland

2019-07-10

Scherm LED Outdoor Advertising Introductie

Voor dit project is dat zo LED-weergave P6 voor buitenreclame. De aangenomen LED-lamp is van het merk Nationstar, type SMD2727. Het is met een hoge helderheid, ongeveer 7.000 nits door te testen met de luminantie-colorimeter. Voor PCB is het met een dikte van 1,6 mm, bedekt met veel koperfolie. De kwaliteit is veel   stal. De LED-schermgrootte van dit SMD LED-scherm is W 6.144   x H 3,072 meter, met totale resolutie W 1024   x H 512 pixels.

Scherm LED buiten

Het is samengesteld uit W 8   x H 4 stuks P6 LED-buitenpaneel, met elk W 768   x H 768 mm. De gebruikte kast is van gegalvaniseerd ijzer, het is niet gemakkelijk om roestig te worden, zelfs het LED-scherm is in de buurt van de zee geïnstalleerd.   De P6 LED-module is met W 32   x H 32 punten, en de maat is W 192   x H 192 mm. De voeding die wordt gebruikt voor deze scherm LED buiten P6 is van het merk Taiwan Meanwell, RSP-serie, met CE / UL / CB-standaard. En de stroom- en signaalconnector van het merk Linko worden gebruikt om verbinding te maken tussen kasten voor een eenvoudige en snelle verbinding.  

Wat het besturingssysteem betreft, wordt Novastudio-software gebruikt voor dit LED-buitenbeeldscherm. Het is synchronisatiecontrole met de controle-pc. En de videoprocessor is uitgerust om HDMI-, DVI- en VGA-ingangssignalen te ontvangen. Wat stroom betreft, is een stroomverdeelkast toegevoegd om het hele circuit te besturen en om klanten tijdens de installatie veel meer gemak te bieden. Een bliksemafleider van het merk OBO is uitgerust in de voedingskast om de scherm-LED buiten tegen donder te beschermen.

Scherm LED buiten

Zoals gebruikelijk verouderde dit LED-scherm op hun beurt in alle witte, rode, groene, blauwe kleuren en video's samen vóór de levering. Vóór het pakket werden alle LED-panelen opnieuw één voor één getest en werden ze van binnen en buiten op elk detail geïnspecteerd.

Hieronder staan ​​enkele foto's van dit scherm LED outdoor P6:

Scherm LED buiten

Scherm LED buiten

Scherm LED buiten

Screen LED Outdoor

Er zijn enkele punten waaraan aandacht moet worden besteed tijdens de installatie van dit LED-scherm buitenproject:

☛ Bliksembeveiligingsmaatregel. Uit de bovenstaande beschrijving zou u kunnen weten dat een bliksemafleider nodig is voor buitenprojecten met LED-schermen. Dit is om het LED-scherm te beschermen tegen een sterke elektromagnetische aanval veroorzaakt door donder en bliksem.

☛Waterdichte maatregel. Voor ons LED-paneel is het aan de voor- en achterkant waterdicht. Klanten konden direct installeren en don ' t moet het deksel bovenaan maken. Maar als er in een bepaalde periode veel regen valt, raden we nog steeds aan dat klanten af ​​en toe de binnenkant van de LED-panelen kunnen controleren.

EntVentilatiemaatregel. Omdat er veel warmte is tijdens de werking van de scherm-LED buiten, is het erg belangrijk om te zorgen voor ventilatie van het LED-scherm. Het is een goed idee om airconditioners achter het LED-scherm te installeren.

Als u hier informatie over wilt krijgen P6 LED buitenscherm prijs, neem dan contact met ons op.

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Gebouw 9, industrieterrein 4, Hongxing-dorp, Guangming, Shenzhen, China

E -

jean@dreamwaytech.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-23032980

- de telefoon : 86-0755-29436859/86-13827475686

Werktijd :9:00-18:00(Beijing tijd)

contact us