LED Wall Stage Screen schijnt op show in China

2019-07-15

LED Wall Stage Introductie

Tegenwoordig is het heel gebruikelijk om een ​​LED-scherm op het podium te zien, ongeacht concerten of tv-shows. Podiumschermen voor concerten   kan worden gebruikt als vast en verhuur. Voor het vaste type zouden we het ook een LED wall stage of stage background LED screen kunnen noemen. Voor het type verhuur is het voor een korte tijd ingesteld voor tijdelijk gebruik.

Er zijn veel typen voor LED-wandpodium, zoals een pixelafstand van 3 mm, 3,91 mm, 4 mm, 4,81 mm, 5 mm, 6 mm. Onder deze typen worden 3,91 mm en 4,81 mm nu op grotere schaal gebruikt vanwege hun modulaire grootte. De LED-panelen voor het podium van deze twee typen kunnen worden gemaakt als 500x500 mm of 500x1000 mm.

Hier willen we een voorbeeld introduceren van een LED-wandpodium met een pixelafstand van 3 mm. Deze LED-schermgrootte is W 4.608   x H 3,456 meter en de resolutie is W 1536   x H 1152 pixels. Het LED-paneel is 576x576 mm, samengesteld uit W 8   x H 6 stuks Dit zijn spuitgegoten aluminium kasten, ongeveer 8,2 kg / st. Omdat het licht is, heeft het slechts één persoon nodig om te werken. Dit kan arbeid en tijd besparen om een ​​LED-scherm in te stellen.   De LED-lamp is zwart, wat een betere consistentie op het podium kan brengen. Het aandrijf-IC is 2038, met een hoge verversingssnelheid van ongeveer 1.920Hz. Voor de controlekaart is dit Novastar. Het heeft 2 stuks MSD300-verzendkaarten nodig om dit LED-wandpodium te ondersteunen, omdat de totale resolutie meer dan 1.300.000 pixels is.   Een videoprocessor is uitgerust, zodat live uitzending kan worden bereikt. Voor de meeste evenementen zoals concerten of tv-shows is live-uitzending een must. De videoprocessor kan ingangssignalen zoals HDMI, DVI, VGA ondersteunen. Bovendien worden ophangbalken gebruikt om het LED-scherm op te hangen.

LED-wandpodium

LED-wandpodium

Voor dit LED-wandpodium was het 6 dagen verouderd vóór het pakket. Tijdens het verouderen en testen toonde het achtereenvolgens in alle witte, rode, groene, blauwe kleuren en video's en foto's. Dit is ons standaard verouderingsproces. Pas na zo'n verouderings- en testproces dat we enkele kleine problemen konden vinden tijdens het produceren van SMD, zoals koud solderen van LED-lampen of aandrijf-IC's. Dit is belangrijk voor het verouderingsproces. Zodra we dergelijke kleine problemen vinden, lossen onze technici ze hier op. Dit zorgt ervoor dat klanten producten van stabiele kwaliteit kunnen ontvangen.  

Omdat deze LED-wandtafel   zou zijn vaste installatie als achtergrond voor een podium, het zat vol met multiplex kisten. Over het algemeen moeten LED's voor het huren van podia worden verpakt met flightcases voor gemakkelijk transport en hergebruik.

Hieronder staan ​​enkele foto's van deze LED-wandveroudering in onze werkplaats:

LED-wandpodium     

LED-wandpodium

LED wall stage kan een levendiger sfeer brengen bij concerten of shows. Bovendien kan het publiek dat ver van het podium zit, de live-evenementen ook duidelijk zien. Welkom bij contact met ons op als u op zoek bent naar een LED-wandpodium voor uw project.

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Gebouw 9, industrieterrein 4, Hongxing-dorp, Guangming, Shenzhen, China

E -

jean@dreamwaytech.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-23032980

- de telefoon : 86-0755-29436859/86-13827475686

Werktijd :9:00-18:00(Beijing tijd)

contact us