LED-scherm voor kerk met pixelafstand van 5 mm in Nigeria

2019-07-20

LED-scherm voor kerk

Tegenwoordig worden LED-schermen op veel verschillende openbare plaatsen toegepast. Bijvoorbeeld hotels, vergaderzalen, luchthavens, kerken, enz. Onder hen zijn grote LED-schermen voor kerken een populair veld geworden. Dreamway heeft veel projecten van de afgerond kerk LED muur in Nigeria, en de meeste daarvan zijn binnen geïnstalleerd.  

LED-scherm voor kerk

Hier willen we een voorbeeld nemen van de LED-videomuur voor de kerk. Er zijn in totaal 2 LED-schermen.   Beiden zijn van het type met een pixelafstand van 5 mm. Elke LED-schermgrootte is W 3,84 x   H 2,88 meter, met W 768   x H 576 pixels totale schermresolutie.

LED-scherm voor kerk

De LED-lamp is van het matzwarte type, met een veel beter zichtbaar effect. Het is een SMD2121 LED-type. Voor dit LED-scherm voor kerkelijk gebruik is het gemaakt met onderhoud aan de achterkant, met eenvoudige ijzeren kasten zonder   achterdeuren. De te samenstellen LED-schermkast is W 960   x H 960 mm, ongeveer 19 kg / st. Het is gemaakt van W 4   x H 3 stuks kasten voor elk LED-scherm voor de kerk.   De resolutie per LED-kast is W 192   x H 192 pixels. Elk LED-paneel is uitgerust met W 3   x H 6 stuks LED-weergavemodules. En er zijn 3 stks voedingen met 5V40A in elke LED-kast. De controlekaart is Novastar, 1 pc-kaart in 1 pc-kast. De verversingssnelheid is 1.920Hz.

LED-scherm voor kerk

Dit LED-scherm voor de kerk was 3 dagen voor het pakket verouderd. Tijdens het verouderen en testen, toonde het achtereenvolgens in alle witte, rode, groene en blauwe kleuren. Bovendien werden ook enkele statische afbeeldingen en video's getoond. Dit is het standaard verouderingsproces, dat ervoor zorgt dat sommige problemen kunnen optreden tijdens de verouderingsperiode en dat we het vóór de levering kunnen oplossen. En klanten konden de goederen in perfecte staat ontvangen. Bovendien wordt de vibratie van de LED-panelen ook uitgevoerd. Dit is een goede methode om enkele problemen te testen die zich tijdens de productie hebben voorgedaan.

Behalve het bovengenoemde strikte verouderings- en testproces, is er ook een standaardproces vóór het pakket. Na het instellen van het LED-scherm voor veroudering, zouden we de LED-kasten demonteren en ze in elk detail inspecteren voordat we ze inpakken. Bijvoorbeeld kabels, schroeven, enz. Het bevestigingsmiddel voor de schroef zou aan de schroeven worden toegevoegd voor het geval dat de kabel zou losraken tijdens het transport over lange afstanden. Voor een LED-scherm buiten zouden we de locatie in de locatiepin inspecteren, wat heel goed mogelijk is dat water of regen zou inzinken. Waterdichte waterdichte lijm zou rond de locatiepin worden toegevoegd voor elke LED-kast.

Een ander detail is de netheid van de kabelverbinding. We zorgen ervoor dat alle kabels in het LED-paneel in goede volgorde worden aangesloten voordat het pakket. Dit zou veel nuttiger zijn tijdens het onderhoud. Bovendien ziet het er veel mooier uit.

Hier zijn enkele foto's van dit LED-scherm voor kerkveroudering en testen   in onze fabriek:

LED-scherm voor kerk

LED-scherm voor kerk

Neem contact met ons op als u de prijs van het kerk-LED-scherm wilt weten.

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Gebouw 9, industrieterrein 4, Hongxing-dorp, Guangming, Shenzhen, China

E -

jean@dreamwaytech.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-23032980

- de telefoon : 86-0755-29436859/86-13827475686

Werktijd :9:00-18:00(Beijing tijd)

contact us