P4 LED-binnenverlichting voor realtime berichten naar metrostation Israel

2019-07-26

P4 Indoor LED Display Project Introductie

Voor dit project zijn er in totaal meer dan 30 eenheden geïnstalleerd in het metrostation in Israël. De LED videowall-kast is van het vooronderhoudstype, met hydraulische hendels om te openen, wat handig is tijdens het onderhoud. Een dergelijk ontwerp wordt voornamelijk toegepast op de locatie waar aan de achterkant geen ruimte is, zoals aan de muur.

P4 LED-binnenverlichting

Voor deze LED-display P4 voor binnen is de schermgrootte W 0,768   x   H 1.024 meter, met de LED-schermresolutie W 192   x H 256 pixels.   De LED-weergavemodule van het type P4 is W 256   x H 128 mm. Voor het type LED-lamp is deze SMD2121 zwart. De printplaat die is goedgekeurd voor deze P4 LED-videomuur is 1,6 mm dik, stabiele kwaliteit. De voeding is van het type Meanwell LRS-200, met CB / UL-standaard, zonder ventilator. Elke LED-kast is uitgerust met 3 stks voedingen.   En de stroom- en signaalconnector is van het merk CNLinko. Dergelijke connectoren zijn   voor eenvoudige en handige aansluiting van stroom- en signaalkabels.

Voor dit P4 indoor LED-display wordt het bestuurd met WIFI. De controlekaart is Novastar T3, terwijl de ontvangende kaart MRV328 is. Elk LED-paneel bevat 2 stuks ontvangende kaarten, die de verversingssnelheid kunnen verbeteren. Voor dit P4 indoor LED-display is de verversingssnelheid ongeveer 1.920Hz.

P4 LED-binnenverlichting

Het vergde minstens 4 dagen veroudering van dit P4-scherm in onze fabriek. Tijdens de veroudering toonde het in   alle witte, rode, groene en blauwe kleuren op hun beurt. Bovendien waren sommige statische afbeeldingen en video's   ingevoegd om te spelen. Dit is de standaard verouderings- en testprocedure, die ervoor zorgt dat kleine problemen zoals koud solderen van LED-lampen of schijf-IC's vóór de levering naar buiten kunnen komen en onze technici kunnen ze hier oplossen.

Hier zijn enkele foto's met details over veroudering en testen van dit P4 indoor LED-display in de fabriek:

P4 LED-binnenverlichting

P4 LED-binnenverlichting

Voor het pakket hebben we alle details binnen en buiten dit P4 indoor LED-display geïnspecteerd en geprobeerd om elk detail veel perfecter te maken. Het schroefbevestigingsmiddel wordt bijvoorbeeld op de schroeven toegevoegd voor het geval de kabels tijdens de lange reis losraken om bij klanten te komen. Zorg ervoor dat alle kabels netjes zijn aangesloten. Dit zou het uiterlijk er veel mooier uit laten zien. De laatste stap is het plaatsen van droogmiddel in de multiplexbehuizingen, die het LED-scherm kunnen beschermen tegen   aangetast door vocht. En klanten krijgen de goederen in een perfecte situatie zonder niet-werkende LED-lampen.

P4 LED-binnenverlichting Gevolgtrekking:

Tegenwoordig worden kleine LED-schermen steeds populairder en daarom worden sommige soorten LED-schermen voor binnen niet meer geproduceerd, zoals P10, P7.62, P6. Voor P5- en P4-binnentypes worden ze nog steeds toegepast voor sommige projecten vanwege de relatief hoge resolutie in vergelijking met P6 of hoger, en de veel meer | concurrerende prijs dan kleine veldtypen. Hoe dan ook, klanten zouden altijd een geschikt type vinden voor   ontmoeten   hun vereisten.

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Gebouw 9, industrieterrein 4, Hongxing-dorp, Guangming, Shenzhen, China

E -

jean@dreamwaytech.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-23032980

- de telefoon : 86-0755-29436859/86-13827475686

Werktijd :9:00-18:00(Beijing tijd)

contact us