LED-verhuurscherm voor podium met 3,91 mm pp in Nigeria

2019-08-01

LED-verhuurscherm voor podium of conferentie:

De afgelopen jaren is het verhuur-ledscherm steeds populairder geworden voor gebruik in concerten, persconferenties, tentoonstellingen, enzovoort. Naarmate de markt van het LED-schermevenement groeit, wordt het LED-verhuurscherm volwassener. Nu zou het kunnen worden gemaakt met modulaire grootte met types zoals 2,9 mm, 3,91 mm, 4,81 mm pixelafstand.

Hier zouden we een voorbeeld van P3.91 buiten en binnen nemen LED verhuur scherm . Dit project werd geïnstalleerd in Nigeria. De schermgrootte is standaard, W 4   x H 3 meter. Trouwens, de resolutie van het hele LED-podium verhuur display is ook normaal, met W 1024   x H 768 pixels. Het LED-type is SMD1921 en de LED-inkapseling is Kn-light. Met 2038S drive IC is de verversingssnelheid ongeveer 1.920 Hz. De helderheid van dit fase-LED-scherm is ongeveer 4.000 nits. Het LED-paneel is gegoten aluminium. Bovendien zijn verstelbare hoekvergrendelingen   toegevoegd op elk paneel om het hele LED-huurscherm aan te passen, waardoor het convex of concaaf wordt. De hoeken kunnen worden gemaakt als   ± 2.5 ° ,   ± 5 ° ,   ± 7.5 ° ,   ± 10 ° . Natuurlijk kan het ook worden gemaakt op 0 ° , wat betekent dat het scherm rechtop staat. De afmeting van de LED-kast is 500x500 mm en is samengesteld uit W 8   x H 6 stuks kasten voor dit LED-verhuurscherm. Wat betreft de stroombron, het is het merk Meanwell, met 110V en 240V uitwisselbaar. En het is gecertificeerd met UL, CE en CB. Voor de stroom- en signaalconnector is dit het merk CNLinko, met een stabiele kwaliteit. De Novastar-controller wordt aangenomen   voor dit project. Over het algemeen is een videoprocessor een must voor dergelijke LED-huurschermprojecten. Dit is niet alleen om het weergave-effect van het hele LED-scherm te verbeteren, maar ook om invoersignalen zoals HDMI, DVI, VGA, SDI, enz. Te krijgen. De hangende balk is ook uitgerust om het LED-scherm op te hangen. Wat betreft het pakket, flightcase wordt gebruikt voor eenvoudig transport tijdens de evenementen.

Hieronder staan ​​enkele foto's van deze LED-huurschermtests in onze werkplaats:

LED verhuurscherm

LED verhuurscherm

LED verhuurscherm

LED verhuurscherm

Op welke punten moeten klanten letten tijdens het gebruik van het LED-huurscherm? Hier zijn een paar tips:

☛Regeling van de volgorde waarin het scherm wordt in- en uitgeschakeld. Als u het LED-scherm wilt bedienen, schakel dan eerst de besturings-pc in en schakel vervolgens het LED-scherm in. Als u het LED-scherm wilt afsluiten, schakelt u eerst het LED-scherm uit en vervolgens de besturings-pc.

DonGelieve ' t wordt tijdens de werking lang in wit, allemaal rood, allemaal groen, allemaal blauw weergegeven, in geval van grote stroom om de levensduur van het LED-scherm te verkorten.

Inspect Controleer het LED-huurscherm regelmatig om te zien of het goed zou kunnen werken.  

MakeZorg ervoor dat het LED-scherm meer dan 2 uur per dag kan zijn uitgeschakeld. Bovendien moet het tijdens regenachtige dagen minstens één keer per week in bedrijf zijn.

Neem contact met ons op als u meer informatie wilt.

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Gebouw 9, industrieterrein 4, Hongxing-dorp, Guangming, Shenzhen, China

E -

jean@dreamwaytech.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-23032980

- de telefoon : 86-0755-29436859/86-13827475686

Werktijd :9:00-18:00(Beijing tijd)

contact us