LED buitenwand P6 Hoge helderheid weergegeven in India

2019-08-07

LED wandproject buiten   Invoering:

Deze P6 outdoor LED schermwand werd in 2016 in India afgewerkt. De hele schermgrootte van het ledpaneel is W 7,68   x H 3.072 meter, met de schermresolutie W 1280   x H 512 pixels.

LED wand buiten

Het gebruikte LED-type is SMD3535, met LED-inkapseling van het merk Kinglight. De printplaat is met 1,6 mm dikte, goede warmteafvoer. Voor de P6 outdoor LED-wandweergavemodule is deze met 32x32 dots, 192x192 mm. En het is samengesteld uit W 40   x H 16 stuks LED-modules voor dit videomuur LED-display.

Volgens de Indiase bureauverordening is een BIS-certificaat nodig als de LED-paneelgrootte meer dan 32 " is . Hierdoor werd de kastmaat van deze LED-buitenmuur gemaakt met 384x384 mm, ongeveer 21.5 " diagonale maat. Het is met ijzeren waterdichte kast met een achterdeur, beschermingsklasse IP65. Hij weegt ongeveer 8kg per kast. Het bestaat uit W 20   x H 8-delige kasten voor deze naadloze videomuur.   Elk LED-paneel is uitgerust met 1 pc voeding van 5V40A, 1 pc koelventilator en 1 pc ontvangende kaart. Bovendien zijn de stroom- en signaalconnectoren van het merk Linko uitgerust voor handige   verbinding tijdens de installatie.

LED wand buiten

LED wand buiten

LED wand buiten

Voor deze LED-buitenmuur was deze ongeveer 16 dagen voor het pakket verouderd. Tijdens de veroudering toonde het achtereenvolgens in alle witte, rode, groene en blauwe kleuren. Trouwens, video's en statische afbeeldingen werden ook ingevoegd voor veroudering. Dit is een goede methode om erachter te komen dat er een klein probleem is opgetreden tijdens de productie, zoals koud solderen van LED-lampen of aandrijf-IC. Zodra een dergelijk probleem naar voren komt, plaatsen we een klein bordje   op de defecte LED-lamp en onze technicus zou repareren, dan zou deze weer verouderen.

Vóór het pakket werden alle kasten gedemonteerd. En we hebben buiten en binnen gedetailleerd geïnspecteerd. Tijdens dit proces zou het schroefbevestigingsmiddel aan de schroeven worden toegevoegd voor het geval kabels tijdens het transport zouden losraken. Bovendien moeten alle kabels netjes worden aangesloten. Dit kan een goede indruk op klanten achterlaten.

Kasten van 10 stuks werden in een multiplexkoffer van 1 stuk voor deze LED-buitenmuur geplaatst. Voor een dergelijk project worden triplexgevallen gebruikt voor het pakket en wordt het EPE-formulier erin geplaatst voor een beter pakket. Dit kan schade tijdens het transport voorkomen.  

Hieronder vindt u enkele pakketfoto's   van deze LED buitenwand:

LED wand buiten

Outdoor LED Wall

Enkele aandachtspunten tijdens de installatie LED wand buiten :

Voor de LED-buitenmuur is het belangrijk om de stalen structuur te maken om deze te ondersteunen. Vanwege een onverwachte tyfoon of andere zware omgevingen, moet de staalconstructie worden ontworpen volgens de norm voor het weerstaan ​​van 10-klasse tyfoon. Bovendien moet het ook anti-seismisch zijn. Dit kan de LED-wand beschermen tegen vallen en schade toebrengen aan voorbijgangers.

Om te voorkomen dat donder of bliksem de LED-wand voor buiten beschadigt, raden we klanten aan bliksemafleiders te installeren om dit probleem te voorkomen.

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Gebouw 9, industrieterrein 4, Hongxing-dorp, Guangming, Shenzhen, China

E -

jean@dreamwaytech.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-23032980

- de telefoon : 86-0755-29436859/86-13827475686

Werktijd :9:00-18:00(Beijing tijd)

contact us