LED Stage Backdrop-verhuurscherm met 3 mm pp in Spanje

2019-08-13

LED Stage Achtergrond Overzicht:

Het LED-verhuurscherm is breed toegepast LED podium achtergrond en is een noodzakelijk onderdeel van veel evenementen geworden. Er zijn enkele functies van het achtergrondscherm voor het podium:

IveLive uitzending. Met deze functie kan het publiek de show veel eenvoudiger bekijken   zelfs ver weg van het podium.

☛Voor sommige spannende beelden kan het slow-motion afspelen ondersteunen. Dit maakt de achtergrond van het LED-podium veel levendiger.

☛ Realistische grafische afbeeldingen in combinatie met schokkende muziek zorgen voor een droomachtige LED-podiumachtergrond.

☛ Hoge resolutie levert beelden met een veel hogere resolutie op. Voor indoor LED-achtergrondverhuur zijn de meest gebruikte typen P2.5, P3, P3.91, P4. Deze typen zijn met   hoge pixels.

☛ Hoge verversingssnelheid en grijswaarden. Over het algemeen kan de verversingssnelheid voor de LED-fase-achtergrond 1.920 Hz bereiken. En met drive-IC met hoge verversingssnelheid kan het zelfs 3.840 Hz bereiken, geen druk met mobiele telefoons om foto's te maken.

Power Hoogwaardige stroom- en signaalconnector. De gebruikte connectoren zijn van stabiele kwaliteit. Clients kunnen gemakkelijk aansluiten en loskoppelen met deze connectoren.

☛ Hoge precisie dunne kast. Voor een LED-wand die wordt gehuurd, is deze gemaakt met een gegoten aluminium kast, die is vervaardigd   met CNC-technologie. De dikte is slechts ongeveer 8 cm. De speling is minder dan 0,2 mm, wat ervoor zorgt dat het hele LED-scherm heel netjes zou kunnen worden geassembleerd.

☛Met alle soorten flightcases voor transport is het handiger om op te slaan en te verzenden.

LED stage achtergrond project introductie:

Dit is een project dat wordt toegepast op Spanje. Het is een 3 mm pixel pitch-scherm.

LED Stage Achtergrond

De LED-schermgrootte is W 4.608   x H 3,456 meter, met W 1536   x H 1152 pixels resolutie. Het bestaat uit W 24   x H 18 stuks LED-weergavemodules. De gegoten aluminium kast van dit type is W 576   x H 576 mm, met B 192   x H 192 pixels per paneel. Er zijn W 8   x H 6-delige kasten voor dit LED-podiumachtergrondscherm. Elke kast weegt ongeveer 8,5 kg. Slechts één persoon kan gemakkelijk monteren of demonteren. De LED-lamp is van het type SMD2121 zwart, die zou kunnen worden geïntegreerd met het podium als het LED-scherm niet ' t werken. Elk LED-paneel is uitgerust met 1 pc Taiwan Meanwell RSP-200-5 voeding en 1 pc Novastar ontvangende kaart. De gebruikte voedingsconnector is van het merk Linko.   De helderheid van deze LED-fase-achtergrond is ongeveer 1.000 nits, terwijl de verversingssnelheid ongeveer 1.920 Hz is.

Het verouderde en testte 7 dagen van dit LED-scherm vóór het pakket. Het standaard verouderingsproces is dat het achtereenvolgens in alle witte, rode, groene en blauwe kleuren wordt weergegeven, en ook met enkele statische afbeeldingen en video's.

Trouwens, onze ervaren werknemers zouden de buiten- en binnenkasten controleren voor de laatste inspectie alvorens ze in flightcases te plaatsen. Ook zou elk LED-paneel opnieuw testen in verschillende kleuren voor de laatste test in geval van een probleem.

Hieronder staan ​​enkele foto's van deze LED-achtergrond in onze fabriek:

LED Stage Achtergrond

LED Stage Achtergrond

LED Stage Achtergrond

LED Stage Achtergrond

 

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Gebouw 9, industrieterrein 4, Hongxing-dorp, Guangming, Shenzhen, China

E -

jean@dreamwaytech.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-23032980

- de telefoon : 86-0755-29436859/86-13827475686

Werktijd :9:00-18:00(Beijing tijd)

contact us