Concert LED-scherm verhuur brengt veel plezier in Zuid-Korea

2019-08-19

Concert LED schermoverzicht:

Voor het concert-LED-scherm is het een gedeelte van het gehuurde LED-scherm, dat vaak te zien is bij evenementen op het podium. Over het algemeen bestaat het concert-LED-scherm uit een centraal hoofd-LED-scherm, slanke LED-schermen aan de zijkant en grote LED-schermen aan de zijkant. Voor het centrale LED-hoofdscherm is dit voor   live uitzending en weergave, en een high-definition type LED-scherm wordt meestal gebruikt. Hoe groter het middelste LED-scherm, hoe beter, omdat het publiek de geweldige live-uitvoering kon zien. Voor de slanke LED-schermen aan de zijkant zijn er 2 of 4 eenheden in totaal. Terwijl de grote zijschermen aan de zijkant zijn toegevoegd voor supergrote podiumgebeurtenissen, zodat het publiek dat ver van het podium zit, de uitvoering gemakkelijk kon zien.

Concert LED scherm

Behalve het LED-scherm zelf, is het ook belangrijk om   te kiezen een geschikt besturingssysteem. Over het algemeen is het LED-concertscherm groot en met een hoge resolutie, dus het heeft meer dan 1 pc nodig om de kaart naar cascade te sturen. De videoprocessor   is   meestal nodig om verschillende ingangssignalen te krijgen, bijvoorbeeld HDMI, DVI, VGA, SDI, enz. Bovendien zou het multi-window, PIP (beeld in beeld) kunnen bereiken. En het weergave-effect zou veel beter zijn.

Vanwege de bijzonderheid van concertvideoschermen wordt meestal standaard modulair paneelformaat gebruikt, zoals W 500   x H 500 mm of B 500   x H 1000 mm. Het is gemakkelijk te monteren en demonteren omdat het licht is. Dit besluit dat dergelijke LED-panelen op grote schaal kunnen worden toegepast in verhuur- of zelfs vaste installatieprojecten.

Concert LED scherm

Toepassingen van   Deze soorten LED Wall Concert:

Voor het centrale LED-middenscherm kan dit een vierkante of rechthoekige vorm zijn, bepaald door de installatielocatie. Het vereist een veel hoger definitie type om aan de eis te voldoen, zoals P3 of onder pixel pitch types. Voor het slanke LED-scherm aan de zijkant zou dit een grotere pixelafstand kunnen zijn. Tegenwoordig wordt het transparante LED-scherm ook gebruikt voor dergelijke zij-LED-schermen. Ten slotte kan het grote zij-LED-scherm van hetzelfde type zijn als dat van het middelste LED-scherm.

Concert LED scherm

Concert LED Screen Project:

Voor dit project in Zuid-Korea is het centrale LED-scherm met W 4   x H 2 meter, met W 672   x H 336 pixels.   Terwijl het slanke LED-zijscherm met W 0,5   is x H 2 meter per eenheid, met B 84 x H 336 pixels. Dit is een pixelsteektype van 5,95 mm, met W 500   x H 1000 mm kastmaat. Het is ontworpen voor gebruik binnen en buiten. De LED-lamp van dit concert LED-scherm is SMD2727, Nationstar LED-inkapseling. Elk LED-paneel weegt ongeveer 14 kg. De goedgekeurde voeding is van het Taiwan Meanwell HSP-type, met CB / CE / UL-norm. Elke kast is uitgerust met 2 stks HSP-300-5 voedingen. Voor de controlekaart is het het merk Novastar, met 1 pc ontvangende kaart in 1 pc kast.

Hier zijn enkele foto's van dit ouder wordende LED-scherm in onze fabriek:

Concert LED scherm

Concert LED scherm

Concert LED Screen

Welkom bij contact met ons op voor meer informatie over het concert LED-scherm.

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Gebouw 9, industrieterrein 4, Hongxing-dorp, Guangming, Shenzhen, China

E -

jean@dreamwaytech.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-23032980

- de telefoon : 86-0755-29436859/86-13827475686

Werktijd :9:00-18:00(Beijing tijd)

contact us