Commercieel LED-display P6 SMD-scherm in Nieuw-Zeeland

2019-09-23

Tegenwoordig is het heel gebruikelijk om het commerciële LED-display op veel plaatsen te zien, bijvoorbeeld op plaza, park, luchthaven, winkelcentrum, gebouw, enz.

Commercieel LED-scherm P6-schermproject:

Dit project is in 2017 voltooid in Nieuw-Zeeland. Er zijn 2 eenheidsschermen, met rug aan rug installatie.  

Commercieel LED-display

Deze twee buitenpresentatieborden   zijn van het type P6 SMD. Voor elke commerciële LED-weergavegrootte is dit W 6.144   x H 3,072 meter. Deze LED-schermgrootte wordt meestal besteld voor LED-advertenties buiten.   De totale definitie per LED-reclamebord is W 1024   x H 512 pixels.

Commercieel LED-display

De aangenomen LED-lamp is het merk Nationstar, met een hoge stabiliteit. Het is SMD2727. Elke P6 LED-buitenmodule is W 192   x H 192 mm, met B 32   x H 32 punten. Voor dit commerciële LED-display is het LED-paneel P6 W 768   x H 768 mm, met W 128   x H 128 punten. Het paneel is   een ijzeren waterdichte kast met een achterdeur, ongeveer 23 kg / st. Het is samengesteld uit W 8   x H 4 stuks LED-panelen voor dit P6 LED-buitenscherm.

Commercieel LED-display

Elk LED-paneel van deze P6 outdoor commerciële LED-display is uitgerust met 16 stks LED-modules, 1 pc Meanwell RSP-320-5 voeding, 1 pc Novastar ontvangende kaart. Bovendien worden Linko stroom- en signaalconnectoren gebruikt voor eenvoudige aansluiting tijdens de installatie. Voor het besturingssysteem wordt een videoprocessor gebruikt om ingangssignalen te krijgen zoals HDMI, DVI, VGA, enz.

Commercieel LED-display

De helderheid van dit P6 commerciële LED-display is ongeveer 6500 nits. Om de lichtvervuiling te verminderen en de levensduur van de LED-lampen te behouden, zijn helderheidssensoren toegevoegd aan deze 2 eenheden ' LED schermen. En de kabel is 20 meter lang. Bovendien zijn multifunctionele kaarten uitgerust in stroomverdeelkasten, met elk 30 KW. En een bliksemafleider van het OBO-merk is uitgerust in elke powerbox.

Commercieel LED-display

Vóór het pakket en de levering waren deze 2 commerciële LED-schermen ongeveer 10 dagen verouderd en aan het testen. Tijdens de veroudering was het op zijn beurt in alle witte, rode, groene, blauwe kleuren, statische afbeeldingen en video's. Dit is om ervoor te zorgen dat enkele kleine problemen, zoals koud solderen van LED-lampen of aandrijf-IC's hier uit kunnen komen en kunnen worden opgelost. Dit is een standaard verouderings- en testproces. Bovendien werd elk LED-paneel P6 zorgvuldig binnen en buiten geïnspecteerd, zorgde ervoor dat de kabels netjes werden aangesloten, voeg schroefbevestigingsmiddelen aan de schroeven toe om te voorkomen dat kabels losraken tijdens het lange transport, controleer de waterdichte lijm rond de locatiepinnen op de kasten, enz. .

Commercial LED Display

Voor deze commerciële LED-display werden 4 stuks LED-panelen verpakt in 1 stuk multiplex behuizing. In de behuizing is het EPE-schuim om de LED-panelen tegen beschadiging te beschermen.

Commercial LED Display

Belangrijke onderdelen voor commerciële LED-weergave:

Voor een LED-display van goede kwaliteit wordt voornamelijk gekozen voor de LED-lamp, PCB, driver IC, voeding, voedingskabel, kast. Als u op zoek bent naar een LED-scherm van stabiele kwaliteit, neem dan contact met ons op.  

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Gebouw 9, industrieterrein 4, Hongxing-dorp, Guangming, Shenzhen, China

E -

jean@dreamwaytech.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-23032980

- de telefoon : 86-0755-29436859/86-13827475686

Werktijd :9:00-18:00(Beijing tijd)

contact us