LED-scherm buiten 8 mm Pixel Pitch in Israël

2019-10-14

Voor een LED-display voor buiten is het erg belangrijk om ervoor te zorgen dat het waterdicht is, bestand is tegen hoge temperaturen, tegen tyfoons, bliksembestendig, enz. Dit wordt beslist door de slechte outdoor   milieu.

P8 Outdoor LED Display Project:

Dit is een project dat in 2019 is voltooid in Israël. De totale bestelhoeveelheid is ongeveer 37 vierkante meter. Voor dit LED-displayproject buiten is dit met een LED-displaylengte van 3,072 meter,   en de hoogte van 2.048 meter. De totale schermresolutie is met W 384   x H 256 pixels.

Voor deze P8 outdoor LED display reclame wordt Nationstar LED geadopteerd.   En de printplaat is 1,6 mm dik en bedekt met veel koperfolie. Dit is beter voor warmteafvoer.

LED-buitenverlichting

De P8 outdoor LED module maat   is het W 256   x H 128 mm, met B 32   x H 16 stippen. De dikte van deze LED-module is ongeveer 18 mm en weegt 0,35 kg per stuk.

LED-buitenverlichting

Voor dit project van P8 LED-buitenbeeldschermen zijn ze W 1024   x H 1024 mm, met elke W 128   x H 128 pixels. De LED-panelen   zijn   ijzeren waterdichte kasten met achterdeuren, met een beschermingsklasse IP65. Elk LED-display weegt ongeveer 42 kg, met een dikte van 145 mm.

LED-buitenverlichting

Elk LED-paneel is uitgerust met 4 stks Meanwell RSP-320-5 voedingen, 4   stuks koelventilatoren, 1 pc MRV330 ontvangende kaart. De verversingssnelheid is 1.920 Hz. De max. stroomverbruik per LED-paneel is ongeveer 1,1 KW.

LED-buitenverlichting

Voor dit P8 outdoor LED-display was het 6 dagen verouderd en aan het testen. Tijdens het verouderingsproces is het met alle witte, rode, groene, blauwe kleuren en video's en afbeeldingen op hun beurt om de stabiliteit van LED-modules en het hele LED-display te testen, inclusief onderdelen zoals voedingen, kabels, enz.

LED-buitenverlichting

Voor het pakket hebben we deze LED-buitenpanelen buiten en binnen geïnspecteerd en opnieuw getest in alle kleuren wit, rood, groen en blauw, om te controleren of de kabelverbinding netjes is en alles in orde is. Bovendien is het schroefbevestigingsmiddel toegevoegd om te voorkomen dat kabels na   losraken vervoer voor lange reizen.

Outdoor LED Display

Voor dit project werden 4 stuks LED-displaypanelen voor buiten verpakt in een multiplexkoffer van 1 stuk. En in elk geval werden een paar droogmiddelen   weg te houden van vocht.

Outdoor LED Display

Outdoor LED Display Conclusies:

Zoals in het begin vermeld, moet outdoor LED-display waterdicht zijn, bestand tegen hoge temperaturen, tegen tyfoons, bliksembestendig:

☛De meeste klanten zouden het LED-display voor buiten rechtstreeks installeren en er is geen afdekking aan de bovenkant. Dit vereist een hoge standaard om waterdicht te zijn, zodat het LED-display voor buiten continu kan werken, zelfs als er in veel dagen continu zware regenval is.

S Omdat de helderheid hoog is voor het LED-display voor buiten, is het stroomverbruik ook dienovereenkomstig hoog. Dit betekent dat er kortsluiting zou optreden als de warmteafvoer niet ' t opgelost. Behalve de PCB-grondstoffen met een goede warmteafvoer zoals hierboven vermeld, kan een airconditioner ook worden toegevoegd om het beter te laten werken en de levensduur te verlengen.

☛Er kunnen een paar tyfoons of sterke wind gedurende een jaar zijn, die een goede stalen structuur nodig heeft om het LED-display buiten te ondersteunen.   Tijdens het ontwerp van de structuur moet deze voldoen aan de norm om tyfoons te weerstaan.

SZoals de bliksembeveiliging, kan een bliksemafleider worden uitgerust in de buurt van het LED-display buiten als dit buiten de beschermingsomvang valt. Bovendien moeten alle kabels worden geaard, inclusief de front-end apparaten zoals de machinekamer of powerbox.

Outdoor LED Display

Het bovenstaande is een korte introductie van het P8 LED-project voor buitenweergave en hoe het kan worden geconfronteerd met een zware buitenomgeving. Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in de prijs van de LED buitenweergave.

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Gebouw 9, industrieterrein 4, Hongxing-dorp, Guangming, Shenzhen, China

E -

jean@dreamwaytech.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-23032980

- de telefoon : 86-0755-29436859/86-13827475686

Werktijd :9:00-18:00(Beijing tijd)

contact us