LED-scherm Outdoor reclame verlichting in Zimbabwe

2019-11-04

LED-scherm is op grote schaal gebruikt om te adverteren en ook veel voordelen te bieden aan klanten. Het is heel belangrijk om een ​​advertentie-LED-weergavescherm te krijgen   met stabiele kwaliteit, vooral dat de helderheid moet   hoog genoeg zijn voor een LED-scherm buiten. Anders zouden de voordelen van de advertenties niet groot zijn, omdat voorbijgangers of potentiële klanten niet ' t ziet de advertenties duidelijk in sterk direct zonlicht.

LED scherm

P6 Outdoor Advertising LED Display Screen Project:

Hier wil ik één project introduceren dat in 2018 in Zimbabwe is geïnstalleerd. Zoals we konden zien, is er daar overdag veel zonlicht. Daarom is het essentieel om ten minste 6.500 nits voor een LED-scherm buiten te kiezen om aan de installatieomgeving daar te voldoen.

LED scherm

Deze LED-schermgrootte is W 3.84   x H 1,92 meter, met de resolutie W 640   x H 320 pixels. De aangenomen LED-lamp is Nationstar, SMD2727.

LED scherm

De LED-weergavemodule is W 32   x H 32 punten, W 192   x H 192 mm maat. De rijmethode van dit LED-weergavescherm is 1/4 scan en   PCB's zijn met   4 lagen, goed voor warmte   losbandigheid, uitspanning, verkwisting, verspilling, verdrijving.

LED scherm

De helderheid in de witbalans van dit LED-scherm voor buitengebruik is ongeveer 7.000 nits door te testen met een luminantie-colorimeter.

LED scherm

Voor de kast is deze met de maat W 960   x H 960 mm, met   W 160   x H 160 pixels. Het is ijzer waterdicht materiaal, met de achterdeuren en deksels om het beter te maken in waterdicht.

LED Display Screen

Elke kast is uitgerust met 4 stks G-energy voedingen, met elke 5V60A en 1 pc Kystar ontvangende kaart. 4 stuks koelventilatoren worden ook gebruikt voor een betere thermische dissipatie. Bovendien worden de stroom- en signaalconnectors van het merk Linko gebruikt voor het eenvoudiger aansluiten en loskoppelen van kabels. Elke kast weegt ongeveer 39 kg, met een dikte van 18 cm.

LED Display Screen

De Kystar helderheidssensor is uitgerust voor dit LED-scherm om de helderheid automatisch aan te passen aan de buitenomgeving, waardoor de levensduur van LED-lampen lang genoeg zou kunnen worden bewaard. Bovendien is een IPC (industriële personal computer) ook uitgerust om dit LED-scherm op afstand te bedienen.

LED Display Screen

Voor dit LED-scherm verouderde het ongeveer 25 dagen vóór het pakket. Voor het pakket werden 3 stuks kasten verpakt in 1 stuk multiplex geval.

Outdoor LED-scherm Conclusie:

Volgens het bovenstaande voorbeeld weet u misschien dat de helderheid van belang is voor een LED-scherm buiten wanneer er overdag sterk direct zonlicht is.   Voor de helderheid wordt bepaald door de LED-chip.  

Hier zijn enkele kenmerken van de Nationstar LED-lamp die in dit project is overgenomen:  

☛ Buigen pinnen binnen, waterdicht en stabiel.

☛Whit frame om de helderheid te verbeteren.

Craft Mat oppervlak vakmanschap om de reflectie van licht te voorkomen.

☛ Hoog frame en lage pennen waardoor de lijm veel handiger wordt gevuld.

Behalve dat de grondstoffen van middelmatig hoge kwaliteit moeten zijn, is het een onvermijdelijk proces voor veroudering en testen vóór de levering. Dit is een goede methode om problemen als " te voorkomen dode LED's " of mozaïeken. Dit is de reden waarom we zoveel dagen nodig hebben om te verouderen. Tijdens dit proces is het ook belangrijk om afbeeldingen met   te gebruiken alle witte, rode, groene, blauwe kleur om te testen.

Geïnteresseerd om de te krijgen LED scherm prijs en weet Selectie fabrikant LED-display ? Contacteer ons nu.

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Gebouw 9, industrieterrein 4, Hongxing-dorp, Guangming, Shenzhen, China

E -

jean@dreamwaytech.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-23032980

- de telefoon : 86-0755-29436859/86-13827475686

Werktijd :9:00-18:00(Beijing tijd)

contact us