LED scherm verhuur binnen van 2,5 mm actief in Slovenië

2019-11-11

LED-schermverhuur is een soort LED-scherm dat kan worden toegepast bij toneelevenementen of andere activiteiten. Omdat het als een huur verschijnt, wordt het ook LED-podiumschermhuur genoemd. En hieronder zijn enkele kenmerken van LED-schermverhuur:

☛ Superdun: de dikte is over het algemeen minder dan 9,5 cm, en sommige soorten hebben zelfs een dikte van slechts 7,5 cm of minder.

☛Super-light: elk huurpaneel voor LED-schermen weegt ongeveer 7 kg, waardoor slechts één persoon hoeft te werken.

AstSnelle bediening: met de snelle vergrendelingen duurt het ongeveer 10 seconden om 2 LED-panelen te monteren.

☛Lage kosten: met de bovengenoemde voordelen heeft het lage installatiekosten en arbeidskosten nodig.

☛Compatibiliteit: het voldoet aan de vereisten van hang- en stapelinstallaties, gebruik binnen en buiten.

LED scherm verhuur

Indoor LED scherm verhuur project:

Dit is een P2.5   Verhuur van LED-wandscherm voltooid in 2017. Het werd verzonden   tot   Slovenië. De totale LED-schermgrootte is 18.432 vierkante meter, met een totale resolutie van 2.949.120 pixels.

LED scherm verhuur

De LED-inkapseling   is Xindeco. Voor de LED-weergavemodule is dit W 64   x H 64 punten, W 160   x H 160 mm. De rijmethode is 1/32 scan, ongeveer 1.000 nits. Het gebruikte stuurprogramma-IC is ICN2038, met een verversingssnelheid van 1.920Hz.

LED scherm verhuur

Het LED-schermpaneel van deze LED-schermwandhuur is W 480   x H 480 mm, dikte 9,5 cm. Elke kast is uitgerust met 9 stks LED-weergavemodules, 1 pc Meanwell RSP-200-5 voeding en 1 pc Novastar MRV336 ontvangende kaart. Het weegt ongeveer 7 kg / pc van dit LED-paneel.

LED scherm verhuur

Voor dit hele project van LED-schermverhuur bestaat het uit 80 stuks LED-panelen.

LED scherm verhuur

Deze LED-schermverhuur was ongeveer 5 dagen voor het pakket verouderd.

Wat betreft het pakket, het is verpakt in multiplex, met 12 stuks-kasten in 1-delig geval.

LED Screen Rental

3% reserveonderdelen van de LED-weergavemodule, voeding, stuurkaart worden GRATIS verstrekt. Afgezien hiervan kocht de klant ook 10-delige LED-modules als reserveonderdelen. Aangezien dit voor verhuur is, zou dit LED-scherm meestal van de ene naar de andere plaats worden verplaatst, en het is heel gemakkelijk om de LED-lampen te beschadigen, vooral bij   de hoek. Met meer reserveonderdelen bij de hand, kan het de tijd verkorten om op nieuwe LED-modules te wachten en ervoor zorgen dat de LED-schermverhuur continu meer geld verdient.

Voor deze LED-schermverhuur zijn ophangbalken   ook uitgerust om het scherm op te hangen. Elke ophangstang heeft een lengte van 480 mm, ijzermateriaal, met een gewicht van ongeveer 2,3 kg / stuk.

Er is ook een videoprocessor aan dit project toegevoegd. Er zijn veel functies van de videoprocessor, bijvoorbeeld verschillende ingangssignalen zoals HDMI, DVI, VGA, fade-in en fade-out van signaal, HD-uitgang, beeldschaling, enzovoort. Er zijn verschillende merken videoprocessors op de markt, zoals Kystar, Novastar, VDWall. Verschillende merken hebben hun eigen kenmerken, maar bijna allemaal hebben ze de bovengenoemde.

Als u van plan bent een LED-scherm te huren, ongeacht voor eigen gebruik of aan anderen, neem dan contact met ons op voor een offerte.

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Gebouw 9, industrieterrein 4, Hongxing-dorp, Guangming, Shenzhen, China

E -

jean@dreamwaytech.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-23032980

- de telefoon : 86-0755-29436859/86-13827475686

Werktijd :9:00-18:00(Beijing tijd)

contact us