LED Wall 3,91 mm Breng Kerstmis veel plezier in Slovenië

2019-11-18

LED-wand, ook wel LED-wandscherm genoemd, wordt veel gebruikt in binnen- en   buiten reclame. Er zijn veel functies van LED wandweergave :

☛Maak de sfeer beter, zoals belangrijke festivals of vakanties.

☛ Toon enkele welkomstberichten wanneer gasten bezoeken.

OpPopulariseer kennis, bijvoorbeeld, toon de producten van bedrijven, etc.

MessagesBoodschappen weergeven over verkoop of gebruik net als een prikbord.

More Trek meer potentiële klanten aan via merchandise-advertenties.

☛ Verbeter het winkelniveau.

LED Wall Screen Display Indoor Project:

Dit project werd voltooid in 2017, geïnstalleerd in Slovenië.

LED wand

De LED-schermgrootte is W 3   x H 2 meter. Het is een pixelafstandstype van 3,91 mm. De totale schermresolutie is W 768   x H 512 pixels.

LED wand

De LED-lamp is SMD2121, met de zwarte LED. Elke LED-module is met W 64   x H 64 punten, W 250   x H 250 mm. De aandrijfmethode is 1/16 scan constante stroom, ongeveer 900 nits helderheid. De driver IC is 2038, met een verversingssnelheid van 1.920Hz.

LED wand

Het is samengesteld uit 8 stuks LED-wandpanelen om dit project te maken, met elke W 750   x H 1000 mm. De kast is van ijzer materiaal. Omdat dit aan de muur is geïnstalleerd en er aan de achterkant geen ruimte is, is het hele projectontwerp gebaseerd op onderhoud aan de voorkant. Dus er zijn magneten aan de achterkant van LED-modules om   te bevestigen op kasten en kan worden genomen vanaf de voorkant.

LED wand

Elke kast is uitgerust met 3 stks Meanwell RSP-200-5 voedingen, ventilatorloze en 2 stks Linsn 908M32 ontvangende kaarten. Hij weegt ongeveer 19 kg / pc.

LED wand

Een videoprocessor is toegevoegd om verschillende ingangssignalen voor deze LED-wand te leveren.

Kasten van 4 stuks werden verpakt in multiplexkoffer van 1 stuk, terwijl reserveonderdelen in een kleine kist werden gedaan om het lange transport beter te beschermen.

LED Wall

Vóór het pakket verouderde deze LED-muur minstens 9 dagen. Dit is een onvermijdelijk proces om ervoor te zorgen dat het LED-scherm in een stabiele status zou kunnen werken nadat de client het heeft gekregen. Hier is het standaard verouderings- en testproces voor een LED-wandweergave: deze moet worden weergegeven in   achtereenvolgens alle witte, rode, groene en blauwe kleuren. In eerste instantie moet de LED-wand CONTINU ALLEEN een half uur lang in alle witte kleuren worden weergegeven, wat de stabiliteit van LED-lampen moet testen. Natuurlijk moeten statische afbeeldingen en video's ook op de LED-muur worden geplaatst om te testen.

Voor dit verouderingsproces is het gebaseerd op het principe van hoge en lage temperatuuruitwisseling die het solderen van de LED-lamp zou kunnen testen. Als er koud wordt gesoldeerd op LED-lampen of aandrijf-IC's, kan dit kleine probleem optreden tijdens dit verouderingsproces. En onze ingenieurs konden het in onze fabriek oplossen vóór de levering.

Al onze projecten zijn uitgerust met 3% reserveonderdelen GRATIS, inclusief LED-weergavemodule, voeding, besturingskaart, kabels, enz. Sommige klanten zouden wat meer LED-modules kopen als onderdeel   in toekomstig onderhoud. Dit is beter, vooral als er na een paar maanden niet dezelfde batch LED-lampen zou zijn, wat een verschillende weergavekleur voor de hele LED-wand zou veroorzaken.

Dreamway biedt u passende LED-wandoplossingen volgens uw behoeften. Neem contact met ons op ONTVANG EEN OFFERTE .

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Gebouw 9, industrieterrein 4, Hongxing-dorp, Guangming, Shenzhen, China

E -

jean@dreamwaytech.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-23032980

- de telefoon : 86-0755-29436859/86-13827475686

Werktijd :9:00-18:00(Beijing tijd)

contact us