Taxi LED Display Advertising

Taxi LED-display Taxi LED Display Advertising op Taxi Top

Volgens onderzoek kan taxi LED display-advertenties op taxitop 33% hogere gemiddelde campagneterugroep produceren dan die van busreclame, 92% hoger dan die van billboards en 109% hoger dan bushoktereclame. Omdat   van dit voordeel, kon je nu steeds meer taxi-topadvertenties op straat zien, zoals in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, zelfs Afrikaanse landen. En Dreamway taxi top LED-display is een populair product geworden om in het buitenland te verkopen. Tot nu toe hebben we meer dan 600 eenheden geëxporteerd, voornamelijk Mexico, Brazilië, Nigeria, Oekraïne. Aangezien de markt voor taxi-reclame deze jaren groeit, heeft het marktvolume zich wijd verspreid naar andere landen, zoals de VS, Canada, enz. Voor deze landen is het in het algemeen door de overheid toegestaan ​​om een ​​dergelijk taxi-top LED-display voor reclame te installeren .

Taxi LED-displaytypen

Het gebruikelijke type taxi-top LED-display van Dreamway is PH5, met schermgrootte W 960   x H 320 mm, twee kanten. Het uiterlijk van het LED-paneel ziet er mooi uit, met de dikste breedte slechts 16 cm. Het is ongeveer 26 KG / PC. De kast is van aluminium materiaal, met verzinkte ijzeren basis, geen probleem voor de taxi om zelfs op de hobbelige weg te rijden.   De helderheid van dit type is 5.000 ~ 6.000 nits. Het normale type is ongeveer 67 Amp voor het geheel taxi LED-display .

We hebben een ander, energiebesparend type, ontwikkeld om de taxibatterij te beschermen tegen snel beschadigen, die slechts ongeveer 22 Ampère is met dezelfde hoge helderheid.

Alle Dreamway taxi LED-weergave wordt bestuurd door 4G / USB / WIFI, met GPS-locatieadvertenties en helderheidssensor om de helderheid automatisch aan te passen aan de buitenomgeving. Dit is een andere goede manier om de taxibatterij en de hele taxitop te beschermen.

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Gebouw 9, industrieterrein 4, Hongxing-dorp, Guangming, Shenzhen, China

E -

jean@dreamwaytech.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-23032980

- de telefoon : 86-0755-29436859/86-13827475686

Werktijd :9:00-18:00(Beijing tijd)

contact us