LED-videomuur voor buiten

LED Videomuur LED Video Wall Expertise

Als u op zoek bent naar iets om uw merk te adverteren, Dreamway LED videomuur zou je goede keuze zijn. Het belangrijkste kenmerk van onze LED-videomuur voor buiten is stabiliteit en een hoge helderheid. U wilt geen   krijgen LED-scherm dat van tijd tot tijd moet worden onderhouden, toch? Dan kan Dreamway uw samenwerkingspartner zijn. Het maakt niet uit of groot of   klein LED-scherm, u kunt van ons gedetailleerde projectoplossingen krijgen. En u kunt zelfs uw zelfgemaakte videomuur maken.

Tegenwoordig kiezen de meeste klanten voor kleine pixelpitchtypen voor LED-schermen buitenshuis   reclame. De waarheid is dat dit moet worden bepaald door uw schermgrootte en kijkafstand. En als u statische afbeeldingen wilt weergeven, de resolutie van de LED-videomuur voor buiten   moet hoger zijn dan om video weer te geven.

LED Video Wall Display

Voor Dreamway LED-videomuur voor buitenreclame zijn er P4, P5, P6, P8, P10. Ze zijn allemaal van het SMD-type, met een   grotere kijkhoek   en lichter dan het eerder gemaakte DIP-type. En deze twee jaar P6 LED wand is het best beoordeelde type van deze verschillende opties. Dit komt door zijn relatief hogere resolutie en hoge helderheid met meer dan 6500 CD / m2. En voor LED-videomuren buiten, geeft meer dan 80% van de klanten alleen foto's weer. Als gevolg hiervan is   vereist een high-definition LED-scherm om de juiste inhoud aan de juiste consumenten te leveren. Een belangrijke reden is ook voor de prijs. Nu de technologie steeds volwassener wordt, zijn de kosten ook veel lager dan voorheen. U kunt bijvoorbeeld een P6 LED wall   krijgen nu met de kosten gelijk aan die van   P16 type 10 jaar eerder.

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Gebouw 9, industrieterrein 4, Hongxing-dorp, Guangming, Shenzhen, China

E -

jean@dreamwaytech.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-23032980

- de telefoon : 86-0755-29436859/86-13827475686

Werktijd :9:00-18:00(Beijing tijd)

contact us