Indoor LED scherm

LED-binnenverlichting Indoor LED Display Advertising

Indoor LED-scherm wordt nu vaak gezien op openbare plaatsen zoals vergaderzalen, restaurants, hotels, luchthavens, enzovoort. Het kan mensen op tijd berichten sturen en meer bruikbare informatie bieden via   een handiger methode. En meer en meer aangepaste LED-borden binnen   zijn aan de muur geïnstalleerd. En dit kan ook een videowallscherm worden genoemd. Het is nu populair vanwege de hoge helderheid en naadloos om perfecte foto's of video's te tonen.

Indoor LED-displaytypen

Naarmate technologie steeds volwassener wordt, zijn er veel soorten indoor LED scherm , bijvoorbeeld, PH5, PH4, PH3, PH2.5, PH2, PH1.87, PH1.56, PH1.25. Hoe kleiner de pixelafstand, des te hoger de resolutie per vierkante meter.  

Voor de onderhoudsmethode zijn er over het algemeen twee typen. De ene is met onderhoud aan de achterkant en de andere is de frontservice.

Indoor LED Display Waarde

Het bezit van een indoor LED-scherm kan u veel voordelen bieden dan wat   jij verwacht. In een winkelcentrum kunt u bijvoorbeeld reclame maken voor uw eigen merk, het merkverhaal vertellen, artikelen in de uitverkoop weergeven, enz. Dit kan de aandacht van de consument trekken en de verkoop voor uw winkel verhogen.

Nu LED-binnenverlichting prijs is lager dan voorheen, dus meer en meer mensen konden het betalen. Trouwens, er komen veel nieuwe types uit die   maken er zijn zeker meer keuzes voor consumenten. Nu worden bijvoorbeeld LED-displaytypen met fijne toonhoogte zoals P1.25, P1.56 op grote schaal toegepast in de studio of luchthaven. Het is een trend in de volgende jaren.  

Of u nu op zoek bent naar LED-videoschermen voor kerken, indoor LED-schermen voor vergaderruimtes, u kunt bij ons terugkomen voor een professionele oplossing.

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Gebouw 9, industrieterrein 4, Hongxing-dorp, Guangming, Shenzhen, China

E -

jean@dreamwaytech.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-23032980

- de telefoon : 86-0755-29436859/86-13827475686

Werktijd :9:00-18:00(Beijing tijd)

contact us