LED-display Fabrikantkeuze - 4 tips

2019-06-05

Selectie LED-display fabrikant

Hoe een geschikte LED-displayfabrikant als uw samenwerkingspartner kiezen? --- Dit is een veel voorkomend probleem waar de meeste klanten mee te maken hebben, vooral voor degenen die nieuw zijn op dit gebied.

Hier willen we delen met 4 tips over hoe u de juiste leverancier van LED-schermen kunt kiezen:

ReVoorverkoop   communicatie. Als een professionele fabrikant van LED-schermen, moet hij / zij enige basiskennis van LED-display kennen. Bijvoorbeeld het verschil tussen het type SMD en DIP, de besturingsmethoden, enz. Bovendien, gespecialiseerde   Fabrikanten van ledschermen moeten weten hoe   beveel klanten het geschikte type aan, afhankelijk van de projectgrootte, de installatieplaats, de kijkafstand, de te bereiken invoerbronnen en andere informatie. Volgens deze periode van communicatie konden klanten de LED-videomuurfabrikanten met wie ze contact hebben gehad, leren kennen en weten of ze verder konden gaan.

☛Price. Dit telt een belangrijk deel van alle producten. Veel mensen willen   om minder te betalen om een ​​perfect product te krijgen. Maar bestaat het echt? Soms bestaat een dergelijke situatie echt, bijvoorbeeld wanneer een fabrikant van LED-displays het voorraaditem verkoopt en het gebeurt dat deze voorraad wordt gemaakt met grondstoffen van topkwaliteit voor een zware klant. Dit is echter zeldzaam. Wat veel prijsverschil veroorzaakt bij LED-videomuurfabrikanten is LED-lampen. Verschillende leveranciers van LED-inkapseling hebben verschillende prijsniveaus. Voor ons staan ​​we erop voortdurend te zoeken naar een meer concurrerende prijs met stabiele kwaliteit voor onze klanten.

AreReserveonderdelen. De meeste klanten houden geen rekening met het aantal reserveonderdelen dat de fabrikant van het ledscherm zou leveren op basis van het specifieke project. We raden u aan, ongeacht bij wie u koopt, dit punt beter te overwegen. Dit is erg belangrijk, vooral de afstand is ver. Als er   zijn sommige defecte onderdelen, klanten willen graag de goede vervangen, maar niet wachten op LED-wandfabrikanten die vanuit China verzenden, omdat dit vele dagen duurt, minimaal 5 dagen. Als de leverancier de onderdelen niet beschikbaar heeft, moet hij deze maken, wat in het algemeen nog 7 dagen duurt. Op basis van onze ervaring bieden we alle klanten minimaal 3% reserveonderdelen GRATIS (inclusief LED-module, voeding, koelventilator, controlekaart) volgens het specifieke project. En tijdens de operatie konden klanten ons terugsturen om eventuele defecte onderdelen te repareren.

☛ Dienst na verkoop. Dit is echt moeilijk te beoordelen, omdat je fabrikanten van LED-displaypanelen alleen meer kunt kennen nadat je bij hen hebt gekocht. We hebben veel klanten ontmoet die hun LED-schermen niet konden laten repareren door een andere fabrikant van LED-schermen   zelfs deze valt nog binnen de garantieperiode. In Dreamway, ongeacht of de klanten slechts één of meerdere keren kochten, behandelen we al hun problemen als de meest urgente oplossing. Na ontvangst van de feedback   van onze klanten, zouden we antwoorden binnen 1 uur tijdens onze werktijd, en 12 uur tijdens niet-werktijd. Het is vanwege de uitstekende service die we   hebben ontwikkeld meer en meer vaste klanten. Dit is dus erg belangrijk voor een fabrikant van LED-schermen.

Hier zijn enkele voorbeelden van onze klanten die tegen ons zeggen:

Selectie LED-display fabrikant

Selectie LED-display fabrikant

Selectie LED-display fabrikant

Selectie LED-display fabrikant

Selectie LED-display fabrikant

LED Display Manufacturer Selection

LED Display Manufacturer Selection

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Gebouw 9, industrieterrein 4, Hongxing-dorp, Guangming, Shenzhen, China

E -

jean@dreamwaytech.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-23032980

- de telefoon : 86-0755-29436859/86-13827475686

Werktijd :9:00-18:00(Beijing tijd)

contact us