Hoe LED-scherm schoon te maken?

2019-06-10

Hoe LED-scherm schoon te maken?

Voor een digitaal LED-scherm is er stof binnen en buiten het LED-paneel   na een periode van tijd operatie. Om de weergave van het RGB LED-scherm niet te beïnvloeden, moeten we het LED-schermoppervlak reinigen met water of water met LED-reinigingsvloeistof. Let goed op dat dit alleen het oppervlak van het LED-scherm kan zijn. En wees tijdens het schoonmaken voorzichtig en plaats het water niet op de achterkant van LED-modules.

Hoe dan het LED-scherm schoon te maken?

Maak u eerst klaar voor LED-reinigingsvloeistof die nodig is voor LED-scherm en professionele apparatuur:

 • LED-reinigingsvloeistof: het heeft de kenmerken van milieubescherming, stofafzuiging, LED-scherm schadevrij, enz. Het is de perfecte keuze om chemische reiniger te vervangen.

 • LED-scherm reparatie additief: het heeft veel voordelen. Het heeft bijvoorbeeld de functies van polijsten en repareren en maakt het LED-scherm als gloednieuw. Trouwens, het heeft kenmerken van antistatische, stofdichte, roestbescherming. De PH-waarde is 7,5 en is onschadelijk voor het LED-scherm.

 • Professionele uitrusting: coatingmachine, airbrush, borstel voor reiniging, etc.

 • Reinigingsplatform: het is OK om een ​​steiger, stalen frame, hangende mand, hydraulische luchtkooi te bouwen om het LED-scherm schoon te maken.

Nadat u de bovenstaande items hebt voorbereid, volgen hier de stappen voor het opschonen van schermen:

☛ Stofverwijdering. De richting van stofafzuiging moet hetzelfde zijn, zoals van links naar rechts of van rechts naar links. Gebruik de professionele airbrush om het stof van het oppervlak van de LED-module te reinigen. En het kan vele malen worden schoongemaakt als het LED-scherm al vele jaren wordt gebruikt.

☛Cleaning. Gebruik een coatingmachine om LED-reinigingsvloeistof op het oppervlak van de LED-weergavemodule te spuiten voor de eerste reiniging.

☛Tweede keer stofverwijdering. Gebruik de airbrush om het stof op de LED-schermmodule te verwijderen. Let op dat de airbrush die deze keer is gebruikt, na de eerste stap moet worden gereinigd om tweede vervuiling te voorkomen. Of u kunt een nieuwe airbrush gebruiken om op   schoon te maken deze stap.

☛Tweede keer schoonmaken. Spuit de LED-reinigingsvloeistof op het oppervlak van de LED-modules om deze opnieuw te reinigen en het achtergebleven stof op te ruimen na de bovenstaande stap van de tweede keer stofverwijdering. Als er niet zoveel vuil op het oppervlak van LED-modules zit, is het OK om water te spuiten. Houd er rekening mee dat de richting hetzelfde moet zijn, zoals van boven naar beneden of van links naar rechts.

☛Drying. Als de temperatuur, vochtigheid, windsnelheid geschikt is, is het OK om het LED-scherm vanzelf te laten. Als de temperatuur laag is en de luchtvochtigheid hoog, kunt u een luchtpistool gebruiken om het scherm droog te blazen. Zorg ervoor dat de luchtdruk lager is dan 3 kg.

In de bovenstaande informatie wordt uitgelegd hoe u het LED-scherm   en wat gereedschap nodig. Wilt u meer informatie over dit aspect, neem dan gerust contact met ons op.

Hoe LED-scherm schoon te maken

Hoe LED-scherm schoon te maken

Hoe LED-scherm schoon te maken

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Gebouw 9, industrieterrein 4, Hongxing-dorp, Guangming, Shenzhen, China

E -

jean@dreamwaytech.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-23032980

- de telefoon : 86-0755-29436859/86-13827475686

Werktijd :9:00-18:00(Beijing tijd)

contact us