Common Cathode LED Display zou een nieuwe trend in de toekomst kunnen zijn

2019-06-20

Algemene kathode LED-display Inleiding

Onlangs heeft de voedingstechnologie van het gemeenschappelijke kathode LED-display veel aandacht getrokken. Deze methode kan ongeveer 75% energie besparen. Hoe kan het zo uitstekend zijn?

Eerst moeten we weten wat het algemene kathode LED-display is. Gemeenschappelijke kathode betekent elektriciteit leveren met de gemeenschappelijke kathode, die afzonderlijk stroom levert voor rood, groen en blauw. Dit kan de spanning en stroom precies naar de rode, groene en blauwe LED-lampen verdelen. De stroom zou vanuit de LED-lampen de IC-kathode bereiken. Dit zou een lage voorwaartse spanningsval en een kleine geleidingsweerstand veroorzaken.

Gemeenschappelijke anode versus gemeenschappelijke kathode

☛ Gemeenschappelijke anode LED-display stroom zou krijgen naar de LED-lampen van de printplaat   en RGB LED-lampen zouden samen stroom leveren, wat een hogere voorwaartse spanningsval zou kunnen veroorzaken. Voor een gemeenschappelijk kathode LED-display, net zoals hierboven vermeld, kan het een lage voorwaartse spanningsval veroorzaken.  

☛Gewoon anode LED-display verdeelt een spanning van meer dan 3,8 V (bijvoorbeeld 5 V) over rode, groene, blauwe LED-lampen naar   leveren   macht samen. Als gevolg hiervan kan dit een groot vermogensverlies veroorzaken. Voor gewone kathode LED-weergave is het om stroom afzonderlijk te leveren op basis van de benodigde spanning van rode, groene, blauwe LED-lampen (het is ongeveer 2,5 V voor de rode LED, terwijl het 3,8 V is voor blauwe en groene LED's). Dit zorgt voor weinig vermogensverlies en de warmte is veel minder tijdens de werking van een LED-scherm.

Waarom is de warmte van Common Cathode LED-display veel minder?

Uit de introductie van de gemeenschappelijke anode en de gemeenschappelijke kathode die stroom levert, konden we weten dat het vermogen dat wordt gebruikt voor een gemeenschappelijk kathode LED-scherm veel lager zou zijn dan dat van een gemeenschappelijk anode LED-scherm (normaal LED-scherm), en de warmte van de eerstgenoemde veel minder zijn dan die van de laatste.

Hier zijn 2 punten van gemeenschappelijke kathode LED:

▶ De aluminium basis van LED-modules wordt aangenomen. De warmte op PCB zou worden overgedragen volgens de aluminiumbasis. Deze aluminium basis zou de koelventilator zijn voor LED-lampen en aandrijf-IC's. Omdat het aluminium spuitgieten is gemaakt, zou de vlakheid van het hele LED-scherm veel beter zijn. Bovendien is het gewicht minder. Voor een standaard anode LED-scherm met 960x960 mm LED-paneelafmetingen is het gewicht ongeveer 34 kg. Voor dit gewone kathode LED-scherm met aluminiumvoeten met dezelfde paneelafmeting, is het ongeveer 29 kg.

▶ Voor de aluminium basis heeft deze de functie van anti-elektromagnetische interferentie en anti-straling. Dit zou kunnen voldoen aan de norm van   export naar EU-landen en de VS.

Gemeenschappelijke kathode LED-display Voordelen

 • Sterk   warmteafvoer, laag vermogensverlies, weinig warmte, lange levensduur.

 • Hoogwaardige waterdichte (IP68-klasse), stofdicht, corrosiewerend, UV-bestendig, V0 brandwerend. Het zou de test van de hoogste temperatuur zoals 130 ℃ kunnen ondergaan, en het zou ook zonder probleem onder 3 meter water kunnen werken.

 • Voor- en achterkant onderhoud.

 • Hoge helderheid ongeveer 5500 nits.

 • Echte energiebesparing, zou ongeveer 75% energie-efficiëntie kunnen bereiken.

Gemeenschappelijke kathode LED

Gemeenschappelijke kathode LED

Gemeenschappelijke kathode LED

Gemeenschappelijke kathode LED

Gemeenschappelijke kathode LED

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Gebouw 9, industrieterrein 4, Hongxing-dorp, Guangming, Shenzhen, China

E -

jean@dreamwaytech.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-23032980

- de telefoon : 86-0755-29436859/86-13827475686

Werktijd :9:00-18:00(Beijing tijd)

contact us