Synchrone besturing en asynchrone besturingsverschillen en selectie

2019-06-25

Synchrone besturing en asynchrone besturing Inleiding

In het veld LED-scherm verwijzen synchrone besturing en asynchrone besturing naar de besturingsmethoden van de besturings-pc naar het LED-scherm.

Synchrone besturing is een soort LED-schermbesturingssysteem waarvan de inhoud op het LED-scherm hetzelfde is als wat tegelijkertijd op de besturings-pc wordt weergegeven. Sommige bekende merken zoals Novastar, Linsn, Kystar, enz., Zijn bijvoorbeeld het synchrone besturingssysteem.

Asynchrone besturing wordt ook offline besturing genoemd. De inhoud zou vooraf in het LED-schermbesturingssysteem worden opgeslagen en het LED-scherm zou continu werken, zelfs als de besturings-pc is uitgeschakeld. Kortom, het is de controlekaart om het LED-scherm te bedienen, en het is niet nodig om de controle-pc te gebruiken.

Synchrone en asynchrone LED-schermverschillen

☛Weergavemodi. Synchrone controle LED-weergave kan verschillende of zelfs onbeperkte soorten weergavemodi weergeven als u professionele LED-besturingssoftware gebruikt, terwijl asynchrone controle LED-weergave alleen verschillende soorten weergavemodi kan weergeven, zoals pop-up, roll-up, roll-down, enz.

☛Operation. Voor   de synchrone controller, het heeft een professionele technicus nodig om te werken, terwijl de asynchrone controller niet altijd hoeft te werken, en het is veel gemakkelijker te hanteren.

OntrolControlemethoden. Zoals hierboven vermeld, moet synchrone besturing de besturings-pc altijd AAN hebben als het LED-scherm zou werken, terwijl het asynchrone besturingstype niet nodig heeft dat de besturings-pc AAN is.

Synchrone OF Asynchrone besturing

Voor   geschikte projectoplossingen aanbieden aan klanten, leveranciers   moet meer details weten, zoals   schermgrootte, het benodigde effect, of secundaire ontwikkeling nodig is, en al deze kunnen worden verkregen van de clients. Over het algemeen, voor een groot LED-scherm met hoge resolutie, ongeacht het gebruik binnen of buiten,   synchrone besturing is beter om een ​​hogere verversingssnelheid te bereiken. Het werkingsprincipe van het synchrone LED-display is net als een computerscherm.  

Als secundaire ontwikkeling nodig is, moet de asynchrone controller worden gebruikt. Bovendien wordt de asynchrone controller vooral gebruikt om teksten, symbolen, afbeeldingen, enz. Weer te geven. De inhoud wordt door de computer bewerkt en vooraf in een frame-geheugen opgeslagen met RS232 / 485, en het LED-scherm zou vanzelf verschijnen. Bovendien is het asynchrone besturingssysteem   zou kunnen tonen   een simulatieklok, aftellen, formulier. En het heeft de functie van tijdinstelling, temperatuur- en vochtigheidsregeling.

Het is belangrijk om een ​​geschikte soort controlemethode te kiezen volgens het specifieke project. Ervaren leveranciers van LED-schermen kunnen de beste oplossing bieden voor de klanten. Het is niet goed dat het project het meest kost, maar het is het beste dat het besturingssysteem perfect is om aan de eisen van de klant te voldoen. In Dreamway staan ​​we er altijd op om klanten de best passende oplossing te bieden volgens het gedetailleerde project van de klanten. Ons doel is om klanten een eenvoudige bediening maar een passend besturingssysteem te bieden om het LED-scherm klaar te krijgen.

Hieronder volgen enkele voorbeelden van projecten voor synchrone en asynchrone besturing:

Synchrone besturing

Asynchrone besturing

Synchrone besturing

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Gebouw 9, industrieterrein 4, Hongxing-dorp, Guangming, Shenzhen, China

E -

jean@dreamwaytech.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-23032980

- de telefoon : 86-0755-29436859/86-13827475686

Werktijd :9:00-18:00(Beijing tijd)

contact us