LED-posterweergave is een nieuwe trend voor reclame geworden

2019-07-05

LED Poster Display Introductie

LED-poster, ontwikkeld door de LED-reclamespeler, is een nieuwe trend voor indoorreclame in speciaalzaken of merkwinkels. Het belangrijkste voordeel is licht van gewicht en gemakkelijk mee te nemen. Voor poster-LED-weergave zijn dit hoofdzakelijk 2,5 mm en 3 mm pixelpitch-types, met hoge definitie. De schermgrootte kan worden gemaakt zoals W 640   x H 1920 mm of B 576   x H 1920 mm. De dikste breedte   is 10 cm, terwijl de dunste breedte slechts 5 cm is. Het gewicht is ongeveer 35 kg. Het is gemaakt met een onderhoudsoplossing aan de voorzijde. Klanten konden LED-displaymodules eenvoudig van voren verwijderen met een onderhoudstool.

Hieronder staan ​​enkele functies van LED-posterweergave:

✔ Regelbare ruimte. LED-posterweergave kan eenvoudig worden verplaatst op basis van de locaties.  

✔Multimedia. LED digital signage display kan allerlei soorten informatie weergeven, zoals berichten, geluid, afbeeldingen, enz., Saaie advertenties levendig maken en de creativiteit van mediabedrijven ontwikkelen.

✔Personalization. De verkooppromotie op het LED-posterbeeldscherm is één op één, ongedwongen en gehumaniseerd. Dit kan de juiste informatie doorgeven aan potentiële klanten zonder promotie van de verkoper.

✔Growth. Het publiek om LED-afficheweergaven te bekijken zijn voornamelijk jeugd- en middenklasse-groepen. Omdat deze groepen een sterke koopkracht hebben, is er een groot potentieel om de markt van dit onderdeel te ontwikkelen.

✔Advancement. Anders dan traditionele advertentiemethoden zoals folders, kranten, enz., Is de LED-poster veel milieuvriendelijker, snellere uitwisseling van inhoud, die veel waarschijnlijker wordt geaccepteerd door het publiek.

✔Economische efficiëntie. Voor folders of kranten kosten ze veel op het drukken, posten, terwijl de LED-poster hiervoor niet hoeft te betalen.

✔Technology. Het heeft technische ondersteuning nodig voor de bediening, computer, videobewerking, beeldverwerking om de LED-poster te bedienen, wat zou kunnen voldoen aan de trend van de futures-markt.

✔Pervasiveness. De LED-poster is op grote schaal toegepast in winkelcentra, hotels, overheidsinstellingen en   zelfs huizen.  

Hier zijn enkele besturingsmethoden van poster LED-weergave:

☛ Afstandsbediening en stuur realtime   informatie zoals verkooppromotie, aankondigingen van vergaderingen, informatie over speciale aanbiedingen, posters van vermiste personen, informatie over nieuwkomers, enz.

☛ Media server controle. Het is om verbinding te maken met een of meerdere mediaservers in hetzelfde LAN en op elk gewenst moment commando's te sturen om een ​​of meerdere LED-posters te bedienen.

☛Stel vooraf de download- en weergavetijd in. De LED-poster zou automatisch kunnen werken volgens de instellingstijd van tevoren om te downloaden of weer te geven.

Installatiemethoden met een kort diagram:

 • Met ondersteuning aan de achterkant.

 • Staand.

 • Hangende installatie.

 • Verschillende LED-poster displays maken cascade-verbinding.

 • Creatieve installatie.

LED-poster

LED-poster

LED-poster

LED-poster

LED-posterweergave is deze twee jaar hot geworden. Met de bovengenoemde voordelen en functies denken we dat dit ook uw volgende projectkeuze zou kunnen zijn voor binnenreclame. Als u meer wilt weten over poster-led-displays en meer over nieuwe producten, neem dan contact met ons op.  

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Gebouw 9, industrieterrein 4, Hongxing-dorp, Guangming, Shenzhen, China

E -

jean@dreamwaytech.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-23032980

- de telefoon : 86-0755-29436859/86-13827475686

Werktijd :9:00-18:00(Beijing tijd)

contact us