Koop LED-scherm - Hoe kies je een LED-scherm met goede kwaliteit?

2019-07-10

Hoe LED-scherm met goede kwaliteit te kopen? --- 5 tips

Het is min of meer verwarrend bij het nemen van een beslissing om een ​​LED-scherm met stabiele kwaliteit te kopen. Behalve een belangrijke factor voor de prijs van het LED-scherm,   hier zijn 5 tips die handig zijn om u te helpen een goed LED-scherm te krijgen.

☛De hoogste helderheid. Het verwijst naar de helderheid op   de 255 helderheidsschaal bij instelling met de LED-schermsoftware   en het gebruiken van de luminantie-colorimeter om te testen. Voor verschillende locaties   van outdoor   LED-schermen, het is anders voor de vereiste helderheid. Als het scherm bijvoorbeeld op het zuiden is gericht en het zonlicht meestal overdag op het LED-scherm schijnt, moet de helderheid ongeveer 7.000 nits zijn. Anders kon de inhoud op het scherm niet duidelijk worden gezien. Als er overdag weinig zonlicht is, is het OK om het type met 5.500 nits of minder te gebruiken.

☛ Kleurtemp. Als de kleur op het LED-scherm anders is dan die op de besturings-pc, is dit   een ernstige vervorming. Dit is relevant voor de kleurtemperatuur van de witbalans van het LED-scherm. Als u het LED-scherm direct met het blote oog ziet, moet de kleurtemperatuur van de witbalans 6500 ~ 8000K zijn.

☛ Vernieuwingssnelheid. Het verwijst naar de tijden van het LED-scherm om de inhoud volledig weer te geven   in elke seconde. Als de verversingssnelheid te laag is, zoals minder dan 300 Hz, zou er een jitterend fenomeen van het LED-scherm zijn wanneer u met het blote oog kijkt. En er zouden scanlijnen zijn bij het nemen van foto's op het LED-scherm met een camera als deze minder is dan 1.000 Hz. Met een LED-scherm met hoge verversingssnelheid kunt u foto's of video's maken zonder scanlijnen. Dit is erg belangrijk voor verhuur LED-weergaveprojecten.

☛Wavelength. Golflengte bepaalt of de kleur van het LED-scherm zuiver is. Hoe dan te beslissen met het blote oog? Hier zijn twee punten:

①Wanneer het LED-scherm test met witbalans, moet het zuiver wit zijn en geen andere gemengde kleuren. Als er een beetje rood of blauw is, zijn er enkele problemen met grondstoffen of vakmanschap. Het zou nog erger worden als het LED-scherm   werkt langer.

②Wanneer het LED-scherm test met rood, groen, blauw, zou het zuiver rood, zuiver groen, zuiver blauw zijn. Als het een donkerdere of lichtere kleur vertoont, betekent dit dat de LED-kleuren niet zuiver zijn. Als het verschilt voor een specifieke kleur, betekent dit dat het golflengteverschil groot is. Voor een LED-scherm van hoge kwaliteit moet het blauwe en groene LED-golflengteverschil binnen 4nm liggen, terwijl het rode LED-golflengteverschil binnen 5nm moet liggen.

Koop LED-scherm

Koop LED-scherm

Koop LED-scherm

☛Elektrisch circuit. De PCB is erg belangrijk voor een LED-scherm. Over het algemeen moet het een dikte hebben van 1,6 mm. Maar nu maken de meeste leveranciers LED-schermen met slechts 1,2 mm   of 1,0 mm of 0,8 mm dikte. Voor het type met een dikte van 1,6 mm is de koperfolie erop 35um dik. Voor degenen met een dunnere PCB is de koperfolie slechts ongeveer 18um dik. Hoe dikker PCB-koperfolie, hoe beter de warmteafvoer. En het is met een veel hogere stabiliteit met dikkere PCB-koperfolie. Voor de Dreamway LED-schermen gebruiken we een printplaat met een dikte van 1,6 mm voor   alle LED-schermprojecten. Hieronder staan ​​foto's met een printplaat van 1,6 mm dikte:

Koop LED-scherm

Koop LED-scherm

Als u een LED-scherm met stabiele kwaliteit wilt kopen, neem dan contact met ons op voor een professionele oplossing.

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Gebouw 9, industrieterrein 4, Hongxing-dorp, Guangming, Shenzhen, China

E -

jean@dreamwaytech.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-23032980

- de telefoon : 86-0755-29436859/86-13827475686

Werktijd :9:00-18:00(Beijing tijd)

contact us