Transparant LED-scherm en conventionele LED-schermverschillen

2019-07-15

Transparant LED-scherm Introductie

Een nieuw product transparant LED-scherm is op veel gebieden gebruikt, bijvoorbeeld, buiten en binnen vliesgevel, winkelraam, interieur landschapsontwerp, dakraamontwerp, binnen- en buitenaanplakbordontwerp, enz. Met voortdurende technische innovatie kon het transparante LED-display elkaar ontmoeten de eisen van de glazen gevel, de structuur van de raamverlichting en de kijkhoek. Bovendien heeft het transparante LED-scherm een ​​goede warmteafvoer en eenvoudige installatie en onderhoud, waardoor de beperking van het conventionele LED-display op de glazen vliesgevel is verbroken.

Hier zijn 4 verschillen tussen het transparante LED-scherm en het conventionele LED-scherm:

①Structure. Voor de LED-etalage, het is gemaakt van aluminium profiel en pc-paneel, mooie vorm. Omdat het bij goed daglicht is, heeft het geen extra koelapparatuur nodig. Het gewicht van het transparante glazen LED-display is 50% lichter dan dat van   het conventionele type.

Effect Weergave-effect. Met de kenmerken van transparantie en levendigheid van transparant glazen LED-display, is het veel meer opvallend in vergelijking met conventionele LED-schermen.

③Installation. Het is eenvoudig om een ​​transparant LED-display te installeren met het verbindingsslot. En het kan binnen en buiten worden geïnstalleerd, omdat het transparant is. Maar voor het conventionele type, omdat het een iets gecompliceerdere structuur heeft en veel zwaarder is, heeft het een stalen structuur nodig om te installeren, die de muur moet beschadigen als het een muurinstallatie zou zijn.

④Particularity. Voor het transparante LED-scherm is de beschermingsgraad maximaal IP46. En de kleinste pixelafstand kan worden gemaakt op P2.8 vanwege de transparantie. Voor conventioneel type, zou de hoogste beschermingsklasse IP68 kunnen zijn. En de kleine   pixelafstand kan kleiner zijn dan P1.

Hoe kunnen we doen aan het onderhoud van een transparant LED-scherm? Hier zijn enkele punten die nuttig kunnen zijn:

☛Zorg ervoor dat het LED-scherm correct is geaard. Gebruik het LED-scherm niet bij slecht weer, zoals onweer en verlichting.

☛Zorg ervoor dat sommige gemakkelijk geleidende metalen voorwerpen niet in het LED-paneel kunnen worden geplaatst, bijvoorbeeld ijzerpoeder of water. Zwaar stof zou schadelijk zijn voor   het circuit en niet goed voor het weergave-effect. Zorg er dus voor dat het transparante LED-scherm moet worden gebruikt in de lichtstofomgeving.

CutSluit de stroom af en neem contact op met onderhoudstechnici als er water in het paneel komt. Zorg ervoor dat u het opnieuw inschakelt nadat het LED-paneel droog is.

UseGebruik een luchtpistool om te reinigen als er stof op het oppervlak van het LED-scherm is. Dit is ook beschikbaar tijdens routineonderhoud. Gebruik NIET de ruwe of vuile reinigingsdoek om te reinigen, in het geval dat   zou brengen   schade aan het oppervlak van het LED-scherm.

☛ Schakel indien mogelijk het LED-scherm meer dan 2 uur per dag uit. Zorg ervoor dat tijdens regenachtige dagen het LED-scherm minstens één keer per week kan werken. Over het algemeen moet het LED-scherm minimaal één keer per maand en elke keer meer dan 2 uur werken.

☛ Zorg ervoor dat u het LED-scherm regelmatig inspecteert om te zien of het zou kunnen werken of dat het circuit in goede staat verkeert of niet. Als het LED-scherm beschadigd is, vervang of onderhoud het dan op tijd.

ShowLaat NIET alle witte, alle rode, alle groene kleuren zien tijdens de werking, in het geval dat de stroom te groot is om de LED-lamp te beschadigen of de levensduur ervan te verkorten.

☛Zorg ervoor dat een professionele ingenieur onderhoudt. Als u geen professionele expert bent, raak dan het LED-scherm niet aan.

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over het transparante LED-scherm.

Transparant LED-scherm

Transparant LED-scherm

Transparant LED-scherm

Transparant LED-scherm

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Gebouw 9, industrieterrein 4, Hongxing-dorp, Guangming, Shenzhen, China

E -

jean@dreamwaytech.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-23032980

- de telefoon : 86-0755-29436859/86-13827475686

Werktijd :9:00-18:00(Beijing tijd)

contact us