LED Lamp Post Display - Hoe het stabiel te laten werken?

2019-07-26

LED Lamp Post Display Inleiding

In deze twee jaar is LED-lantaarnpaalweergave een gesegmenteerde markt voor LED-schermen geworden. Omdat de toepassingsomgeving anders is, is de vereiste voor een LED-display van de lantaarnpaal ook anders. Om nog maar te zwijgen van de intelligentie en software, er zijn veel verschillende vereisten, zoals een hoge helderheid van meer dan 6500 nits, hittebestendigheid, energie-efficiëntie,   lichtgewicht, mooi uiterlijk, etc.

Voor LED-lantaarnpaalweergave is de binnenruimte beperkt. De binnentemperatuur zou tijdens de verrichting tot boven 70 reach kunnen komen. Dit is een zeer hoge applicatieomgeving voor electronic   producten. Daarom is het belangrijk om de binnentemperatuur effectief te regelen.

Er zijn 3 punten die we willen introduceren om dit probleem op te lossen:

AkeMaak het met minder warmte. Er zijn verschillende aspecten die we kunnen bereiken, bijvoorbeeld met behulp van een hoogconversie-efficiënte voeding, het gebruik van een gemeenschappelijk kathodescherm, het kiezen van een grote LED-chip   voor een LED-lamp, het uitrusten van de helderheidssensor om de helderheid automatisch aan te passen, het display uit te schakelen voor een periode van rust met afstandsbediening, enz.

AkeMaak het met een goede warmteafvoer. Hier zijn enkele punten:

☛Zorg ervoor dat de luchtinlaat groot genoeg is.

☛Zorg ervoor dat de luchtuitlaat ook groot is. Installeer bovendien veel koelventilatoren. Dit kan de binnenomgeving regelen, zelfs als de fans niet werken.

AluminumKies aluminium kasten voor een betere warmtegeleiding.

☛De kabels in de kast moeten recht of netjes zijn.

AkeMaak het bestand tegen hoge temperaturen. Hier zijn ook enkele tips:

☛De stuurkaart moet weerstanden en condensatoren van industriële kwaliteit hebben die bestand zijn tegen hoge temperaturen.

☛De kabels in de kast moeten speciale materialen zijn met een hoge temperatuurbestendigheid.

Communicatiemethoden voor LED-lamppostweergave

☛ Ondersteuning van CAT5 / 6-kabel, USB, SD-kaart, 3G / 4G, WIFI, RJ45, enz.

Auto Ondersteuning van automatische en handmatige aanpassing van de helderheid.

☛ Ondersteuning van GPS en realtime synchronisatie-advertenties spelen.

LED Lamp Post Display Clustering Managementfuncties:

☛ Gemakkelijkere draadloze bediening. Het is niet nodig om dynamische IP te gebruiken zodra deze online zou kunnen zijn, ongeacht 3G, 4G, WIFI of andere methoden.

☛ Gemakkelijker programma release. Het ondersteunt batch-release, getimede download, offline release, meerdere formaten, uitzendmedia, enzovoort.

☛ Hoogwaardige beveiliging van bestandsoverdracht. Pas na de beoordeling van de operator dat de inhoud en programma's naar de terminal konden worden verzonden. Dit verbetert de veiligheid.

☛Gedetailleerd afspeelrecord. Het systeem zou gedetailleerd afspelen opnemen voor elke terminal, zoals tijden, duur, enz. Dit zou voor adverteerders handiger kunnen zijn om te informeren en het bewijs te leveren voor het opladen.

Eal Real-time bewaking van de LED-lamppostweergave. Er is een module om de weergave van het systeem te bewaken.

☛ Clusterbeheer. Het is veel goedkoper. In theorie zou het maximaal 5.000 terminals kunnen ondersteunen.

Eal Real-time synchronisatie. Het zou kunnen worden bereikt voor alle terminals van deze functie. Hierdoor kunnen alle LED-lantaarnpaaldisplays tegelijkertijd worden weergegeven.

Samenvatting led-lamppostweergave:

LED-lantaarnpaalweergave is heet geworden om een ​​veel levendiger sfeer te creëren voor de verlichtingsprojecten van de stad. Met de bovenstaande functie en functies denken we dat de markt voor dit product groter zou worden.

LED-lamp berichtweergave

LED-lamp berichtweergave

LED-lamp berichtweergave

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Gebouw 9, industrieterrein 4, Hongxing-dorp, Guangming, Shenzhen, China

E -

jean@dreamwaytech.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-23032980

- de telefoon : 86-0755-29436859/86-13827475686

Werktijd :9:00-18:00(Beijing tijd)

contact us