LED-perimeterplaten brengen stadia meer levendige kleuren

2019-08-01

LED-perimeterplaten Inleiding

Tegenwoordig wordt het perimeter LED-display op grote schaal toegepast in voetbalstadions en   basketbalstadions. Het zorgt voor veel levendiger kleuren en spannendere live-uitzendingen   naar deze stadions.

Hieronder staan ​​enkele kenmerken van LED-perimeterborden:

☛Zachte LED-weergavemodule-maskers. Dit is om LED-lampen te beschermen tegen beschadiging door het raken van voetbal of basketbal.

☛ Zachte beschermhoes aan de bovenkant van de kasten. Dit kan sporters beschermen tegen pijn.

☛Single kasten kunnen worden samengesteld als grote LED-perimeter   borden om synchroon te tonen.

☛Nieuw structuurontwerp om te voldoen aan de verschillende installatiemethoden   zoals perimeter, hangen, stapelen, enz. Dit zou kunnen voldoen aan meerdere eisen van gebruikers volgens verschillende toepassingen, met eenvoudige en handige installatie.

☛ Instelbare hoeksteun aan de achterkant van de kast. Cliënten kunnen de hoeken naar wens aanpassen om het beste effect te krijgen. Als het zou worden gebruikt om op te hangen of te stapelen, zou de steun aan de achterkant van de kast worden opgeborgen.

HighEen zeer efficiënt overdrachtssysteem voor optische vezels, dat het signaalvertragingsprobleem zou kunnen verminderen vanwege de grote afstand van de controlekamer tot het voetbalveld. Dit zorgt ervoor dat de afbeeldingen consistent zijn.

☛De functie van dubbele kabels hot backup. Er zijn 2 besturings-pc's om één perimeter reclame LED-display te bedienen. Wanneer er een probleem is met een van de besturingscomputers, wordt de andere automatisch vervangen, zodat het LED-perimeterdisplay normaal zou kunnen werken.

Waterproof Waterdichte bescherming op hoog niveau. Met beschermingsklasse IP65 kunnen de LED-omtrekborden continu werken, zelfs tijdens regenachtige dagen.

ClientsMet dubbele back-up LED perimeter advertentiesystemen kunnen klanten overschakelen naar het back-upsysteem zodra er een storing is.

☛Professionele stadionspeelsoftware uitgerust. Dit zou het beheer veel gemakkelijker kunnen maken.

☛ Hoge verversingssnelheid, ongeveer 3.840 Hz. Met zo'n hoge verversingsfrequentie hoeven klanten zich geen zorgen te maken over het jittering-fenomeen tijdens het nemen van foto's of video's.

☛ Super dunne aluminium behuizing voor spuitgieten. En het is ook veel lichter dan het normale type LED-perimeterplaten.

Structure Structuur veranderen. Het maakt het hele LED-perimeter-display met weinig ruimte.

☛Het energiebesparende type kan op een dergelijk project worden toegepast. Het kan het stroomverbruik verminderen en de operationele kosten verlagen.

☛Alle LED-omtrekborden   kan op afstand worden bediend. Hiermee kan de netwerkclustering voor alle advertenties worden bereikt.

Hoe LED-omtrekborden van stabiele kwaliteit te kiezen:

Raw Hoogwaardige grondstoffen. Dit omvat LED-lampen, aandrijf-IC, PCB, voeding,   etc. LED-lamp is de belangrijkste voor elk LED-display. Klanten konden de helderheid en homogeniteit controleren om te beoordelen. Drive IC is ook belangrijk. Een beroemd merk is Macroblock. Het is met een stabielere kwaliteit en hogere verversingssnelheid. De voeding is een onderdeel van een hoger uitvalpercentage. Het is dus belangrijk om de hoogwaardige stroomvoorziening te gebruiken, zoals het merk Meanwell.  

② Hoog niveau controlesysteem. As   LED-perimeterprojecten zijn groot en het wordt toegepast voor mega-evenementen, het heeft een veel hogere technologie van controlesysteem nodig, zoals videoverwerking, kleuruniformiteit, hoog grijsniveau, witbalans, enzovoort.

LED-perimeter

LED-perimeter

LED-perimeter

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Gebouw 9, industrieterrein 4, Hongxing-dorp, Guangming, Shenzhen, China

E -

jean@dreamwaytech.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-23032980

- de telefoon : 86-0755-29436859/86-13827475686

Werktijd :9:00-18:00(Beijing tijd)

contact us