Interactieve LED-vloer en reguliere LED-vloer knowhow

2019-08-07

Interactieve LED-vloerintroductie:

Een interactieve LED-vloer, ook een deel van de LED-dansvloer, is een soort creatief digitaal display dat kan worden gecombineerd met het podium of de showroom. Met het modulaire ontwerp is het   is op grote schaal toegepast met vloer, plafond, T-podium.  

Hoe werkt een interactieve LED-vloer? Hier komt het principe: de speciaal behandelde videobron zou via LED-display specifiek   tonen software en HDMI / DVI-signaaluitvoer. Maak vervolgens verbinding met de hoofdcontroller via signaalkabel en verbind met signaalverdeler met optische vezel of netwerkkabel om het volledige scherm weer te geven. Tijdens de interactie tussen de interactieve dansvloer en het publiek zou de positiesensor in de LED-vloerpanelen het interactiepunt   detecteren van het publiek. De positioneringscontroller van de interactieve LED-dansvloer zou dit interactiepunt doorgeven aan de besturings-pc van de LED-vloer. Zodra de besturingscomputer   ontvangt de positie coördinaten, zou de software zelf verschillende programma's en video's kunnen oproepen. Dus de interactieve LED-vloer brengt overeenkomstige realtime wijzigingen aan.  

Wat zijn de verschillen tussen de interactieve LED-vloer en de gewone LED-vloer? Hier zijn 3 punten:

Ifferent Verschillende besturingssoftware. Voor een interactieve LED-vloer is dit niet alleen   moet inhoud tonen   maar ontvangt ook de interactiepunten van de LED-vloer. Terwijl het voor een gewone LED-vloer alleen moet worden weergegeven, hoeft geen andere signalen te worden ontvangen.

② Verschillende gegevensoverdrachtsrichting. Er is gegevenspostback voor een interactieve LED-vloer, wat een tweewegsoverdracht is. Voor een gewone LED-vloer is het een eenrichtingsoverdracht.

③ Verschillende functies van het display. Een interactieve LED-vloer moet de interactiepunten van het publiek detecteren, verzamelen en doorgeven, behalve het tonen van inhoud, terwijl een gewone LED-vloer alleen toont.

LED vloerfuncties:

☛ Sterke trillingsweerstand en goede slipweerstand. Dit zorgt ervoor dat de acteurs erop kunnen dansen en zich geen zorgen hoeven te maken over uitglijden.

☛ Hoog dragend niveau. Een LED-vloer kan een auto ondersteunen om erop te rollen. Een enkel krachtlagerpunt kan ongeveer 2 ton (2000 kg) dragen.

☛Met PC-composietmaskers is de LED-vloer ultravioletbestendig en kan deze worden blootgesteld aan de zon. Het reflecteert geen licht, dus het weergave-effect is perfect.

☛Goed waterdicht. Water kan direct doorspoelen voor de LED-vloer voor buiten, terwijl een natte handdoek kan worden gebruikt om de LED-vloer voor binnen te schrobben.

☛Snelle en eenvoudige installatie. Het is niet nodig om gereedschap te gebruiken om te installeren, of railinstallatie.

☛Het kan worden gebruikt als een LED-vloer of als podium LED-scherm indien gestapeld.

☛Het kan ook worden gebruikt als een interactieve LED-vloer met de sensor.

RontFront service. Met de handgreep die op de LED-vloer moet worden bevestigd, konden klanten LED-vloerpanelen gemakkelijk van voren verwijderen.

Interactieve LED-vloer

Interactieve LED-vloer

Interactieve LED-vloer

Interactieve LED-vloer

LED Vloertypen:

Er zijn veel soorten   LED-vloer, zoals P5.2, P6.25, P8.9, enz. Voor het LED-vloerpaneel is dit de modulaire maat met W 500   x H 1000 mm, ongeveer 24 kg / st.

Met de voordelen en functies van de interactieve LED-vloer zou deze in de toekomst op grotere schaal worden gebruikt.

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Gebouw 9, industrieterrein 4, Hongxing-dorp, Guangming, Shenzhen, China

E -

jean@dreamwaytech.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-23032980

- de telefoon : 86-0755-29436859/86-13827475686

Werktijd :9:00-18:00(Beijing tijd)

contact us