Installatie LED-scherm --- Veelvoorkomende problemen en aandachtspunten

2019-08-13

LED-scherm installatie:

Vandaag willen we het hebben over de installatie van LED-schermen, voornamelijk LED-schermprojecten buiten. Als u van plan bent om een ​​LED-scherm te kopen (u kunt meer informatie over dit punt krijgen via de link van   Koop LED-scherm ), dan is LED-scherminstallatie een onvermijdelijke procedure om het voor elkaar te krijgen. En we raden u aan een paar minuten de tijd te nemen om dit artikel te lezen om u goed voor te bereiden. Soms gebeuren er enkele ongelukken als gevolg van onjuiste installatie. Erger nog, het kan het hele scherm doen branden.

Hieronder staan ​​enkele veelvoorkomende problemen waarmee rekening moet worden gehouden vóór   LED-videomuurinstallatie buiten:

☛Het LED-buitenscherm moet   ondergaan   verschrikkelijk weer. En het kan na langdurig gebruik nat of vochtig worden. Dit kan kortsluiting veroorzaken of brandwonden veroorzaken, zelfs brand.

☛Het LED-scherm buiten kan worden aangevallen door sterke elektrische en magnetische invloeden veroorzaakt door donder en bliksem.

☛De grote verandering in de omgeving. In   zomer kan het LED-scherm stoppen   werkend vanwege de hoge temperatuur tijdens de werking, terwijl het systeem niet ' t start zelfs in de winter vanwege de lage temperatuur.

Volgens de bovenstaande problemen, moet tijdens de installatie van LED-displays buiten veel aandacht worden besteed aan de volgende aspecten:

① Zorg er bij het maken van de staalconstructie voor dat deze sterk genoeg is om wind te weerstaan. Over het algemeen is het groot voor een LED-display buiten. En het is geïnstalleerd in de plaats met drukke mensen. Zoveel factoren zoals waterdicht, stofdicht, windweerstand, bliksembeveiliging,   enz., moet worden overwogen. Trouwens, stroomverdeelkast, airconditioner, ladderstandaard moeten in de stalen structuur worden geplaatst. Nog een ding, de bouw van steigers is een belangrijke procedure bij het maken van de staalconstructie. Dus al deze details moeten op een strikte manier worden geïnspecteerd en uitgevoerd.

②Tijdens de installatie van LED-borden is het belangrijk om te voldoen aan de elektriciteitsnorm. Het moet worden uitgerust met het drietraps distributiesysteem op de locatie en het tweetraps lekbeveiligingssysteem.

|Make   zorg ervoor dat het beschermingsniveau van het LED-scherm voor buiten IP65 aan de voorkant en IP54 aan de achterkant moet zijn, of zelfs hoger dan dit niveau tijdens de LED-installatie.

VentilationVoeg ventilatie-apparatuur toe tijdens de installatie van het LED-scherm, waardoor de binnenkant van het LED-scherm tussen -10 ℃ tot 40 ℃ komt.

Opt Gebruik hoogwaardige stroomkabels. Hoe groter het LED-scherm, hoe meer stroom wordt gebruikt. En het vereist een hogere eis voor de stabiliteit van stroomkabels. Hier zijn 3 punten:  

▷ De kern van de kabel moet de koperen geleiderdrager zijn.

▷ De tolerantie van de kerndoorsnede moet binnen het standaardbereik liggen.

▷ Het rubber gewikkeld de kern moet voldoen aan de norm van isolerende en ontvlambaarheid.

⑥ Bliksembeveiliging en aarding tijdens LED-scherminstallatie. Het is het beste om bliksemafleider uit te rusten voor het LED-scherm buiten. Voor de aarding moeten we het in twee condities verdelen: Een is wanneer het LED-scherm voor buiten alleen wordt geïnstalleerd, een enkel aardingssysteem moet worden ingesteld en de aardweerstand minder dan 4 Ohm moet zijn. De andere is wanneer het LED-scherm op het gebouw is geïnstalleerd, ze   nodig   om goed geaard te zijn, en de aardweerstand moet minder zijn dan 1 Ohm.

SuitableHet kiezen van een geschikte stroomverdeelkast tijdens de installatie van het ledscherm. Voor de powerbox moet deze met een afstandsbedieningsfunctie of met PLC-besturing zijn om hem intelligenter te maken.

Hier zijn enkele voorbeelden van LED-scherminstallatie:

LED-scherm installatie

LED-scherm installatie

LED-scherm installatie

LED-scherm installatie

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Gebouw 9, industrieterrein 4, Hongxing-dorp, Guangming, Shenzhen, China

E -

jean@dreamwaytech.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-23032980

- de telefoon : 86-0755-29436859/86-13827475686

Werktijd :9:00-18:00(Beijing tijd)

contact us