LED Sphere Balls - Creatieve LED die meer aandacht trekt

2019-09-16

Tegenwoordig worden creatieve LED-schermen in sommige evenementen gebruikt om meer aandacht onder het publiek te trekken. Onder hen zijn LED-bollen van één type. Tot nu toe zijn er 3 soorten LED-bollen die hieronder worden weergegeven:

LED bol

3 soorten LED-bollen:

① Watermeloen bal scherm. Voor het eerste ronde LED-display op de markt wordt het ook een watermeloenbalscherm genoemd. Het is samengesteld uit PCB's met watermeloenvorm, met een direct kijkende structuur. Het is niet nodig om veel soorten PCB's te gebruiken voor dit type LED-bol. Een defect is dat de noord- en zuidpool niet ' t afbeeldingen normaal weergeven. Dit veroorzaakt een laag gebruik of ernstige vervorming. Waarom doet zich zo'n probleem voor? Dit komt omdat alle pixels   weergeven in lijnen en kolommen,   maar het wordt in cirkels weergegeven voor de pixels van de noord- en zuidpool op de LED-bol. Als gevolg hiervan is het moeilijk om normaal te laten zien.

LED bol

Ri Driehoekig balscherm. Deze bestaat uit vlakke driehoek PCB's, ook wel voetbalscherm genoemd. Dit type LED-bol overwint het defect dat   de noord- en zuidpool konden niet ' t normaal weergeven. Dus de bezettingsgraad verbetert veel. Maar voor dit type zijn er andere tekortkomingen: er zijn veel soorten PCB's nodig, de pixelafstand kon ' Het is te klein, het programmeren van software is veel gecompliceerd.

LED bol

③Zijkanten balscherm. Dit type bestaat uit vierhoek PCB's. Een voorbeeld nemen van een LED-bol met een diameter van 1,5 m. Verdeel deze bol als 6 vlakken met dezelfde grootte en deel elk vlak als 4 panelen met dezelfde afmeting. Er zijn dus in totaal 24 panelen. Elk paneel bestaat uit 16 printplaten. Monteer ze vervolgens als een compleet scherm met zes zijden. In vergelijking met het 2e type driehoekige balscherm zijn de benodigde PCB's voor dit type minder. Bovendien is het dichter bij het vlakke LED-scherm voor pixelsconfiguratie. Dus dit type balscherm met zes zijden is veel beter dan de bovengenoemde twee typen.

LED bol

Vanwege deze functie kunnen zes zijden balschermen worden verpakt met flight boxes, met eenvoudige montage en demontage. Het kan worden weergegeven met 1 videobron of het kan worden weergegeven met 6 verschillende videobronnen op de 6 vlakken. Dit is vooral belangrijk voor de LED-bol met een diameter van meer dan 2 meter. Dit wordt bepaald door de menselijke gestalte, die over het algemeen minder dan 2 meter is. En de efficiënte kijkhoek is slechts ongeveer 1/6 van de LED-bol.

LED bol

LED-buitenbal:

Het principe voor de LED-buitenbal is vergelijkbaar met dat van de indoor LED-bol. Het enige verschil is dat het waterdicht moet zijn voor de led-buitenbal.

LED Sphere Conclusie:

Vroeger, wanneer   er was een groot LED-scherm op het plein, mensen zouden zeer verrast zijn om zo'n grote tv buiten te zien. Nu kon zo'n vlak LED-scherm niet ' t voldoen aan de eis van doelgroepen. Als op een dag een grote LED-bol zoals een diameter van 5 meter op het plein verschijnt, zou deze veel meer aandacht trekken en meer ROI voor adverteerders opleveren. Dit is een trend in de nabije toekomst. Laten we hier naar uitkijken.

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Gebouw 9, industrieterrein 4, Hongxing-dorp, Guangming, Shenzhen, China

E -

jean@dreamwaytech.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-23032980

- de telefoon : 86-0755-29436859/86-13827475686

Werktijd :9:00-18:00(Beijing tijd)

contact us