Typen LED-schermen nieuw ontwikkeld in de industrie - 5 typen

2019-09-23

Als opkomende industrie wordt het LED-scherm op veel gebieden breed toegepast. Ongeacht de pixelafstand of de vorm, er zijn veel verschillende soorten LED-schermen. Een LED-display met kleine pixelafstand zou bijvoorbeeld processorapparatuur kunnen vervangen, een plat LED-scherm   is ontwikkeld voor het 3D-oppervlak zoals LED-ballen, LED-schermen met meerdere zijden, LED-gordijnen, onregelmatige LED-schermen, enz.

Soorten LED-weergave

5 nieuwe soorten LED-display:

① Kleine pixel toonhoogte LED-display.

☛ Voordelen: het is naadloos en met een mooie kleurweergave. Bovendien kan de point-to-point-correctietechnologie het hele LED-scherm kalibreren en continu laten werken, zelfs na enkele jaren gebruik. LED-weergave met kleine pixelafstand verwijst hoofdzakelijk naar die typen onder P2.5, bijvoorbeeld P2, P1.9, P1.8, P1.6, P1.5, P1.2, enzovoort.

ChallengesTechnologische uitdagingen: het wordt belemmerd door het inkapselingsapparaat en de technologie. Omdat het is gemaakt met steeds kleinere pixelafstanden, is er moeilijk vakmanschap onder ultrahoge temperaturen. De afstand tussen de materialen wordt kleiner en kleiner. Als gevolg hiervan is het gemakkelijk om een ​​kortsluiting van chips of andere problemen te veroorzaken.

Soorten LED-weergave

②Creative LED-scherm.

☛ Voordelen: het breekt de traditie van een vlak LED-scherm dat alleen als rechthoek moet worden gemaakt. In dit artikel zijn er verschillende soorten LED-schermen, voornamelijk: ronde LED-schermen, meerdere zijden LED-schermen, cirkelboog, onregelmatige vorm, LED-gordijnen, LED-gezichtsdisplays, LED DJ-displays, LED-can-displays.

Challenges Technische uitdagingen: er zouden grote naden of oneffenheden zijn als de leverancier onervaren is, wat de schoonheid en het kijkeffect zou veroorzaken. En het vereist een hoge standaard voor R & D vermogen voor de leverancier.

Soorten LED-weergave

③Transparent LED-scherm.

☛ Voordelen: het kan zo transparant worden gemaakt als dat van glas. Tegelijkertijd kan het levendige kleuren weergeven en adverteren. Het is geschikt om te worden gebruikt in juweliers of autowinkels.

ChallengesTechnologische uitdagingen: de kosten zijn veel hoger, waardoor deze niet op grote schaal worden toegepast.

Soorten LED-weergave

④Smart LED-display.

☛ Voordelen: het maakt het beheer en het verzenden van inhoud veel eenvoudiger voor batch-LED-schermen. Omdat het wordt gecombineerd met internet, kan het op afstand worden beheerd of bewaakt via cluster cloud management.

ChallengesTechnologische uitdagingen: er moet veel aandacht worden besteed aan veiligheid en privacy tijdens cloudbeheer. Bovendien moeten tijdens de operatie veel intelligente functies worden opgelost.

Soorten LED-weergave

   ⑤Draadloos LED-display.

☛ Voordelen:  

 √ Grootschalig netwerken. Aangezien het draadloze LED-display wordt gecommuniceerd met GPRS, 3G of andere draadloze netwerken, zijn er geen eindnetwerkhoeveelheden.

 √ Realtime publiceren. Het kan op elk moment inhoud ontvangen.

 √ Zonder limiet van afstand. Inhoud kan naar het draadloze LED-display worden verzonden zodra er een draadloos netwerksignaal is zoals 3G of 4G, niet beperkt door de afstand of locatie.

 √ Meerdere coderingsmethoden voor informatie. De identificatiecode of chequecode kan worden toegevoegd volgens de clients ' eisen, die kunnen zorgen voor de veiligheid van de informatie.

Types of LED Display

Voor de bovenstaande introductie van 5 soorten LED-schermen, zouden we kunnen weten dat de technologie zich ontwikkelt en dat er in de toekomst meer nieuwe types zouden uitkomen.

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Gebouw 9, industrieterrein 4, Hongxing-dorp, Guangming, Shenzhen, China

E -

jean@dreamwaytech.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-23032980

- de telefoon : 86-0755-29436859/86-13827475686

Werktijd :9:00-18:00(Beijing tijd)

contact us