LED-displaytechnologie - 6 belangrijke aspecten om het punt te krijgen

2019-09-30

Aangezien de vereisten voor de LED-displaymarkt verbeteren, is het beter om wat LED-displaytechnologie te leren kennen om u te helpen een geschikt LED-scherm te krijgen.

LED-displaytechnologie

6 aspecten van LED-displaytechnologie:

ScreenLED schermmateriaal. Bij het kiezen van een LED-scherm van stabiele kwaliteit is het belangrijkste om die grondstoffen te gebruiken met een beroemd merk of een goede configuratie. Nationstar LED staat bijvoorbeeld bekend om het maken van LED-diodes van topkwaliteit. PCB moet worden aangenomen met een dikte van 1,6 mm. Drive IC is over het algemeen Macroblock of Chipone-merk. Voor de voeding, Meanwell   is met een betere stabiele kwaliteit dan andere merken.

LED-displaytechnologie

Right Helderheid, definitie en verversingssnelheid.

RightHelderheid: voor projecten met LED-schermen buitenshuis, als het scherm de hele dag door sterk direct zonlicht wordt geconfronteerd (of we zouden kunnen zeggen dat het op het zuiden is gericht), moet de helderheid ten minste 6.500 nits zijn. Als het LED-scherm   naar het noorden gericht, dan is het voldoende met een helderheid van ongeveer 5000 nits. Voor projecten met LED-schermen binnenshuis,   de helderheid is over het algemeen 800 ~ 1.000 nits.

Efin Definitie: dit is afhankelijk van het type LED-scherm. Een pixelafstandstype van 10 mm heeft bijvoorbeeld 10.000 dots per vierkante meter, terwijl een pp-type van 6 mm 27.777 dots per vierkante meter heeft. Wanneer u een geschikte projectoplossing aan klanten aanbiedt, is het beter om de kijkafstand en de schermgrootte van het LED-schermproject te kennen.

☛ Vernieuwingssnelheid: dit is afhankelijk van de specifieke toepassing. Naarmate de LED-weergavetechnologie verbetert, kan zelfs de verversingssnelheid met meer dan 3.840Hz worden bereikt. Dit is meestal vereist voor het gebruik van huurevenementen of het live uitzenden van studio's. Omdat camera's of andere opnameapparaten op het LED-scherm zouden richten, zouden er veel scanlijnen zijn als de verversingssnelheid te laag is. Dit zou de weergave van dergelijke gebeurtenissen beïnvloeden. Maar als het LED-scherm voor vaste installatie buitenshuis is, is het niet nodig om een ​​oplossing met een zo hoge verversingssnelheid te gebruiken. In dit geval is het helderheidsaspect   heeft prioriteit.

LED-displaytechnologie

Ging Verouderingsproces. Hier zijn   de standaard verouderings- en testprocessen:  

☛Eerste, 24 uur veroudering in alle witte, rode, groene en blauwe kleuren van LED-modules nadat ze klaar zijn met produceren.

72Daarna, 72 uur veroudering in alle witte, rode, groene, blauwe kleuren en video's van de hele LED-schermen nadat ze klaar zijn met assembleren en instellen.

LED-displaytechnologie

④ Back-up besturingssysteem. Voor sommige speciale projecten, zoals het LED-scherm van het stadion, is een back-upcontrolesysteem nodig voor het geval er een probleem zou zijn met de enige signaalkabel.

⑤Geavanceerde software. Alle Windows-software wordt ondersteund. Bovendien heeft het de functie van een klok om de tijd, de datum weer te geven.

LED-displaytechnologie

⑥Flash-videostreaming-service:

✔Kan satelliet-tv-programma's uitzenden in Hi-Fi.

✔ Kon videoprogramma's van VCR, DVD, VCD in Hi-Fi afspelen.

✔ Ondersteuning van verschillende invoer- en uitvoersignalen, bijvoorbeeld HDMI, DVI, VGA, SDI, YPBPR, S_VIDEO, enz.

✔ Kan tekst, statische afbeeldingen of grafische afbeeldingen op de video overlappen.

✔ Kon effecten bereiken zoals volledig beeld, close-up, slow-motion volgens bewerking op de software.

✔ Kon de helderheid, contrastverhouding, verzadiging en kleurkwaliteit aanpassen via de software.

✔ Kon synchroon worden weergegeven.

Hierboven zijn 6 punten van LED-displaytechnologie. Natuurlijk zouden dit steeds meer aspecten zijn bij de ontwikkeling van het LED-display.

Welkom om ons een bericht te sturen of stuur ons een e-mail als u meer wilt weten.

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Gebouw 9, industrieterrein 4, Hongxing-dorp, Guangming, Shenzhen, China

E -

jean@dreamwaytech.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-23032980

- de telefoon : 86-0755-29436859/86-13827475686

Werktijd :9:00-18:00(Beijing tijd)

contact us