LED-scherm huren - 5 punten die u moet weten voordat u koopt

2019-10-07

Voor het huren van LED-schermen, zou het vaak worden gebruikt op basis van verschillende plekken of gebeurtenissen, waarvoor een veel hogere standaard vereist is om de stabiliteit en levensduur van de LED-schermen te garanderen, ongeacht het huren van LED-schermen buiten of het huren van LED-schermen binnen .

Nu op de markt zijn er 4 hoofdkenmerken van LED scherm huren : draagbaar, superlicht, naadloos, schokbestendig.

Wat moeten klanten, behalve de bovenstaande functies, weten voordat ze een LED-schermhuur van goede kwaliteit aanschaffen? Met andere woorden, aan welke eisen moet een LED-schermverhuur voldoen?

LED scherm huren

Vereisten voor LED-schermverhuur:

①Veiligheid komt als eerste. Dit omvat voornamelijk de veiligheid van   de installatie, bediening, transport en opslag.

☛ Over het algemeen zou de verhuur van LED-schermen opgehangen of gestapeld zijn, ongeacht of er kleine of grote LED-schermen worden gehuurd. Dit vereist een goede structuur om de veiligheid van het personeel of publiek in de buurt te waarborgen. Omdat de installatietijd kort is, is het erg belangrijk om bijvoorbeeld snel de veiligheid te controleren of de snelvergrendelingen   goed opgesloten.

☛Het heeft een hogere behoefte aan LED-schermhuur en -pakket nodig, zoals het zou worden gebruikt bij   veel verschillende plekken. Trouwens, vanwege de vele keren monteren en demonteren, is het onvermijdelijk dat lichte   schade tijdens dit proces. Hoewel er lichte schade is, kon de LED-schermverhuur niet ' niet uit vorm zijn of verf verwijderd.

Voor dit aspect waren er de afgelopen jaren enkele ongevallen. Hieronder is een van de gerapporteerde ongevallenplaatsen:

LED scherm huren

AstSnel monteren en demonteren.

☛Met de functies van snel monteren en demonteren, kan dit arbeidskosten besparen.

☛Het kan met slechts één persoon worden voltooid.

☛Een snelle vervangende LED-weergavemodule of LED-paneel moet worden bereikt.

LED scherm huren

③Het effect van tv bereiken.

☛ Normaal grijs, niet knipperend tijdens het fotograferen. Over het algemeen zijn er   camera's die fotograferen voor projecten voor het huren van LED-schermen. Dit vereist een veel hogere verversingssnelheid zoals meer dan 3.840Hz om aan de vereiste te voldoen.

☛Lage helderheid met mooi weergave-effect en hoge verversingssnelheid. Nu is de gemiddelde helderheid van het LED-scherm binnenshuis ongeveer 1.000 nits. Voor de helderheid van de tv is dit ongeveer 500 nits, zoals we konden zien. Hiervoor is LED-schermverhuur nodig om voldoende grijsschaal   te bereiken en een hoge verversingssnelheid   in zo'n lage helderheid.

LED scherm huren

AngingHet installeren en stapelen van installatiemethoden wordt ondersteund. Om de veiligheid te waarborgen, is er een vereiste voor de maximale stapellagen.

LED scherm huren

RequirementsAndere eisen:

OwLaag geluid. Sommige gelegenheden, zoals concerten of musea, hebben een vereiste voor het geluidsniveau van LED-schermverhuur. Hiervoor zijn ventilatorloze voedingen nodig.

☛ Lichtgewicht stroomverdeelkast. Over het algemeen is het niet nodig om een ​​ingewikkelde powerbox te gebruiken voor LED-schermverhuurprojecten. Het heeft stabiliteit nodig en is gemakkelijk te onderhouden.

StabilityVoeding en signaalconnectoren stabiliteit en een lange levensduur, want er zijn vele keren aan te sluiten en los te koppelen voor verhuur van LED-schermen.

Met de ontwikkeling van de LED scherm huren markt, het marktaandeel is nog steeds groot genoeg. Om een ​​zeer stabiel LED-scherm te krijgen, is het beter om de bovenstaande aspecten en enkele andere relevante aspecten vooraf te kennen.

Neem contact op met ons als u geïnteresseerd bent om prijzen voor LED-schermen te ontvangen.

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Gebouw 9, industrieterrein 4, Hongxing-dorp, Guangming, Shenzhen, China

E -

jean@dreamwaytech.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-23032980

- de telefoon : 86-0755-29436859/86-13827475686

Werktijd :9:00-18:00(Beijing tijd)

contact us