Transparant LED-display Voor- en zijkant Shine Voordelen en nadelen

2019-10-14

Het markttoepassingsperspectief van het transparante LED-display is   worden   breder en breder. Deze velden bevatten 4S-winkels voor auto's, winkels voor mobiele telefoons, juweliers, kledingwinkels, horecawinkels, toneelvoorstellingen, enz. Er zijn er enkele verschillen tussen het en het conventionele type .

Transparant LED-display

Momenteel zijn er 2 hoofdcategorieën van het transparante LED-display: frontglans en zijglans. Wat zijn de voor- en nadelen van deze twee typen die bekend moeten zijn   als u transparant LED-display wilt kopen?

Kenmerken van het 2 soorten transparante LED-display:

☛Front shine type:   Dit is een conventioneel type op de markt en   de meeste fabrikanten van transparante LED-schermen gebruiken deze oplossing. De transparantie van het transparante LED-scherm aan de voorkant is lager en de prijs is ook lager. Maar de structuur van de dwarsbalk is zo   veel dat het   beïnvloedt schoonheid.

Transparant LED-display

☛Side shine type: dit wordt overgenomen door een paar fabrikanten van transparante LED-schermen. Het is met een hoge transparantie, met minder dwarsbalk van de structuur. Maar de prijs is hoger.

Transparant LED-display

Transparant LED-display

Vergelijkingen van de 2 soorten transparante LED-display:

① Kijkhoek.  

De voorkant schijnt LED   is standaard, met een zichtbare hoek van 160 ° .

Transparant LED-display

De zijglans-LED wordt aan de boven- of onderkant van de printplaat geïnstalleerd. De zichtbare hoek is één enkele zijde vanwege het blok van de PCB.

Transparent LED Display

OlKleurmengsel.

De voorste schijn-LED is geen kleurvooroordeel van   verschillende hoeken na de lichtverstrooiing via de spuitlaag.

Transparent LED Display

De zijglans-LED heeft een duidelijke kleurafwijking vanuit verschillende hoeken, omdat het hyalinemateriaal verschillende brekingseffecten heeft op LED-chips in verschillende posities.

Transparent LED Display

③UV-weerstand.

De LED-lamp aan de voorzijde kan voorkomen dat ultraviolet de LED-chip rechtstreeks beschadigt met de spuitlaag en de UV-bestendige lampschaal.

Transparent LED Display

De   ultraviolet zou de zijglans LED-chips beschadigen   omdat het door de hyalinelaag zou kunnen dringen.

Transparent LED Display

④Transparantiepercentage.

De transparantie van de voorschijnende LED-transparantie is ongeveer 79,5%, aangezien de LED- en PCB-dikte 1,6 mm is en het lichtblokkerende deel slechts 1,6 mm is.

Transparent LED Display

De transparantie van de zijglans LED is ongeveer 69,2%, met een LED van 1 mm dikte en een PCB van 1,4 mm dikte, en het lichtblokkerende deel is minimaal 2,4 mm.

Transparent LED Display

Mp Impactweerstand.

De voorste glimmende LED inkapselt de LED-chip stevig op de printrand,   en de vier pinnen van de LED-lamp verbonden met de PCB, die 40N impact kunnen ondersteunen.

Transparent LED Display

Voor het zijglans-LED-type is het verbindingskussen van de PCB en de LED-lamp 90 ° , met alleen het tinpunt om de LED-lamp op de PCB aan te sluiten, waardoor de impact slechts 10N is.

Transparent LED Display

⑥Lekkage.

Voor de voorkant schijnt een transparant LED-display, het is met dikke lampschaal en colloïde, met de LED-lamp gemonteerd aan de zijkant van de PCB. De lichte muur is volledig bedekt. Er is dus geen lichtlek.

Transparent LED Display

Terwijl voor het zijschijntype, het is met een dunne   lamp shell en colloïde, en de LED-lamp gemonteerd onder de PCB. Er is geen dekking op de lichte muur, dus er is lichtlekkage.

Transparent LED Display

De bovenstaande punten zijn slechts enkele aspecten van deze twee typen. Neem contact met ons op als u een transparante LED-displayprijs wilt ontvangen.

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Gebouw 9, industrieterrein 4, Hongxing-dorp, Guangming, Shenzhen, China

E -

jean@dreamwaytech.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-23032980

- de telefoon : 86-0755-29436859/86-13827475686

Werktijd :9:00-18:00(Beijing tijd)

contact us