Taxi LED-display van 5 mm pp met 6000 nits Helderheid 192 bij 64 pixels

Productdetails
Merk Dreamway
Serienummer PH5
Land van herkomst Guangdong, China
Certificaat CE, ROHS
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Bespreekbaar
Minimum bestelling 1 eenheid
Gemiddelde levertijd Bespreekbaar
Betalingsmiddel T / T, Western Union
Pakket details Multiplex geval
Mogelijkheid om te leveren 500 eenheden / maand

Taxi LED reclame op taxidak

Tegenwoordig zijn er steeds meer advertentiekanalen. Taxi LED display advertising is een van deze methoden. Volgens onderzoek kunnen LED taxi display-advertenties op de taxitop veel hogere effecten hebben dan andere advertentiekanalen, zoals busreclame, traditionele reclameborden. Het is inderdaad zeer interessant voor mensen om een ​​taxi te zien met een LED-display dat levendige advertenties toont en voorbij komt. Dergelijke taxi LED-advertenties kunnen absoluut een diepe indruk bij hen achterlaten. En het kan ook uw potentiële klanten uitbreiden ' baseren. Als gevolg hiervan kan het u op een goede manier meer succes in uw bedrijf brengen.

Dreamway Taxi LED-displayfuncties  

Dreamway is betrokken geweest bij het onderzoek en de ontwikkeling van LED-taxidisplays   voor meer dan 6   jaar. Tot nu toe is het gebruikelijke type een pixelafstand van 5 mm.  

☛ Standaardgrootte. De standaard schermgrootte van het P5-type is B 960 x H 320 mm, met de resolutie W 192   x H 64 pixels. Dit is één kant en het zijn twee kanten aan deze taximedia.

☛Mooie   vorm. De nieuwe look van onze taxi topper is met een mooie vorm. Zelfs de dikte breedte is slechts 16 cm. Dunne, maar sterke structuur. Het lijkt een beetje op een ladder.

☛ Afstandsbediening altijd en overal. Voor ons taxi LED-display is het uitgerust met een Android-controlekaart, die 4G / WIFI / USB-bediening ondersteunt. Er is een platform voor klanten die inhoud naar de LED-taxi-displays sturen, ongeacht waar ze zijn, zolang er een 4G-signaal van de taxitoppen is. En klanten kunnen hun mobiele telefoon gebruiken om hem te bedienen. Dit kan ook worden beschouwd als clusterbeheer. Het kost veel minder tijd en kosten om een ​​batchhoeveelheid zoals 100 of 500 eenheden te beheren. U kiest gewoon Alles en klikt op Verzenden. Vervolgens kon de inhoud tegelijkertijd naar alle taxitoppen worden verzonden.

☛ Stabiel en veilig. Grondstoffen die worden gebruikt voor LED-taxi-weergave zijn van hoge en stabiele kwaliteit. Bijvoorbeeld Nationstar LED met goud- of koperdraad om te zorgen voor een helderheid van meer dan 5.500 nits, gegalvaniseerde ijzeren bases voor de taxi, zelfs op hobbelige wegen, solide PC-platen aan de twee zijden om de LED te beschermen tegen schade, tijdrelais om in te schakelen het taxitop LED-display na enkele minuten wanneer de motor aan is,   schroefbevestigingsmiddel om schroeven aan te brengen om te voorkomen dat kabels losraken, enz. Al deze details kunnen ervoor zorgen dat taxi's op een veilige manier rijden. Dit is het belangrijkste voor dit product.

Taxi LED

Taxi LED

Taxi LED

Taxi LED Display Voordelen

Via het taxi-topper LED-display kunt u adverteren voor uw merk of voor   uw verkooppromotie, enz. Met deze kleine taximedia kunt u er het beste van maken   voor jou. Ongetwijfeld kan het terugkeren naar u met een hoger voordeel dan wat u hebt geïnvesteerd. Je zou dit in slechts 1 jaar kunnen verwachten, of misschien in een kortere tijd.

Dreamway kan uw professionele aanbieder zijn van reclame voor taxi-ledschermen.

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Gebouw 9, industrieterrein 4, Hongxing-dorp, Guangming, Shenzhen, China

E -

jean@dreamwaytech.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-23032980

- de telefoon : 86-0755-29436859/86-13827475686

Werktijd :9:00-18:00(Beijing tijd)

contact us