Digitale Taxi Tops LED-weergave van PH5 Type Nationstar LED 4G-besturing

Productdetails
Merk Dreamway
Serienummer PH5
Land van herkomst Guangdong, China
Certificaat CE, ROHS
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Bespreekbaar
Minimum bestelling 1 eenheid
Gemiddelde levertijd Bespreekbaar
Betalingsmiddel T / T, Western Union
Pakket details Multiplex geval
Mogelijkheid om te leveren 500 eenheden / maand

Digital Taxi Tops Advertising

Digitale taxitop   adverteren komt steeds vaker voor in sommige landen zoals de VS, Mexico, Canada, Brazilië, enz. Het zou veel meer aandacht kunnen trekken dan andere advertentiemethoden. Als gevolg hiervan kan het klanten meer voordelen opleveren.

Digitale taxitops kunnen worden beschouwd als een LCD-type, met zijn ultrahoge resolutie. Maar vergeleken met LCD heeft LED een veel hogere helderheid en is het buiten te zien. Voor ons taxitop LED-scherm is de helderheid meer dan 5500 nits. Dit niveau is geen probleem voor de buitenomgeving. Behalve dit, zijn hier enkele andere functies van onze taxi-top digital signage:

 • Video afspelen. Onze digitale taxitops konden niet alleen statische foto's, grafische afbeeldingen, teksten weergeven, maar ook video's zoals MP4-formaat afspelen.

 • IP65 beschermingsgraad. De gebruikte LED-lamp is UV-bescherming. En het hele LED-paneelontwerp is IP65, met PC-massieve platen om aan beide kanten te bedekken om opnieuw te beschermen.  

 • Dun maar krachtig ontwerp. De behuizing is speciaal ontworpen volgens de esthetiek en ook de echte toepassing. Zoals we weten, is de taxi niet zo groot en rijdt hij altijd. Dit bepaalt dat het digitale LED-scherm voor de taxi klein moet zijn. De dikte van onze taxi top is slechts 16 cm. En het is laddervorm. De dunste breedte is slechts 8 cm. Dus het uiterlijk ziet er leuk uit. Voor het veiligheidsprobleem gebruiken we gegalvaniseerde ijzeren bases, die   zijn niet gemakkelijk te breken en zorg ervoor dat taxi's probleemloos over hobbelige wegen kunnen rijden.

 • 4G / USB-bediening. Nu is de belangrijkste telecommunicatiemethode 4G. Voor Dreamway digitale taxi-reclame wordt het ook bestuurd door 4G. Klanten kunnen altijd en overal werken zodra er een 4G-signaal is van de taxi-LED-topschermen. Als de taxitop bijvoorbeeld in de VS is en de klant zich nu in China bevindt.   Hij wil de inhoud wijzigen in het taxi LED-display. Vervolgens moet hij zich aanmelden op het platform en de specifieke digitale   kiezen taxitoppen en klik op " Verzenden " . Hij kon zelfs slechts met één klik werken. Dit wordt ook clusterbeheer genoemd. En het kan veel tijd besparen dan een voor een te verzenden. Dit is geschikt voor veel taxitoppers. Als er maar 1 unit taxi top LED-scherm hoeft te worden bediend, dan kunt u ook USB gebruiken als u in de buurt van het scherm bent. Beide manieren zijn beschikbaar.

Digitale taxi tops

Digitale taxi tops

Digitale taxi tops

Dreamway digitale taxi tops beschikbaar type is PH5. En PH4- of PH3-types kunnen volgens de vereiste worden gemaakt. Voor PH4 is de resolutie hoger dan die van PH5, terwijl PH3 de hoogste is van deze drie typen. We hebben veel details van deze taxi in overweging genomen. Dus ons product is van stabiele kwaliteit en gebruikersvriendelijke bediening. Het kan u veel meer voordelen opleveren dan u verwacht.

Welkom bij meer informatie over onze digitale taxi tops te raadplegen.

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Gebouw 9, industrieterrein 4, Hongxing-dorp, Guangming, Shenzhen, China

E -

jean@dreamwaytech.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-23032980

- de telefoon : 86-0755-29436859/86-13827475686

Werktijd :9:00-18:00(Beijing tijd)

contact us