Taxi Top LED-display met P5 twee zijden 960 bij 320 mm Energiebesparing

Productdetails
Merk Dreamway
Serienummer PH5
Land van herkomst Guangdong, China
Certificaat CE, ROHS
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Bespreekbaar
Minimum bestelling 1 eenheid
Gemiddelde levertijd Bespreekbaar
Betalingsmiddel T / T, Western Union
Pakket details Multiplex geval
Mogelijkheid om te leveren 500 eenheden / maand

Overzicht taxi-topadvertenties

Taxitop LED-display is een methode om op taxitops te adverteren. Het kan hogere advertentievoordelen opleveren dan andere methoden, zoals reclameborden of busadvertenties. Wanneer een taxi op straat rijdt, een taxi topper   zou meer aandacht kunnen geven aan voorbijgangers. Het kan statische afbeeldingen, video's, berichten, afbeeldingen, enz. Weergeven en efficiënte inhoud aan meer mensen doorgeven. Eén advertentie kan vele malen per dag worden weergegeven om meer indrukken achter te laten aan potentiële klanten.

Taxi Top LED-display met energiebesparing

Er zijn veel verschillende soorten taxi LED-schermen op de markt, zoals P5, P4, P3. Hier wil ik ons ​​P5-type, energiebesparende taxi-top LED-display introduceren.

Taxi Top

Voor het P5 taxi LED-display met energiebesparende, de max. stroom is slechts ongeveer 22 Amp per eenheid. Dit is veel lager dan het normale type met ongeveer 67 Amp.   Het is tweezijdig, met elke zijde W 960   x H 320 mm schermgrootte, B 192   x H 64 pixels. De dikste breedte is slechts 16 cm, mooi ontwerp. De kast is gemaakt van aluminium materiaal met verzinkte ijzeren bases, geen enkel probleem, zelfs de taxi rijdt de hele tijd op de hobbelige weg. En PC solid sheet wordt aan beide zijden gebruikt om het LED-display op een betere manier te beschermen. Dit materiaal is beter dan acrylglas.   De LED is Nationstar Gold-draad, het materiaal van topkwaliteit op dit gebied. De helderheid is   met ongeveer 5500 nits door te testen met een luminantie-colorimeter. Elk taxi LED-display weegt ongeveer 26 kg / pc. Het is uitgerust met een tijdrelais, waarvan de functie is om de taxitopuitrusting na enkele minuten in te schakelen wanneer de taximotor is ingeschakeld. Dit kan het LED-display van de taxitop beschermen tegen schade, omdat de stroom op dit moment de grootste is om de motor in te schakelen. Afgezien hiervan is de Dreamway-taxitop ook speciaal ontworpen met een temperatuurregelaar. Dit zou de koelventilator in het LED-display   kunnen regelen om in en uit te schakelen bij een specifieke temperatuur.

Taxi Top

Dreamway taxi top LED-display kan worden bestuurd door 4G / WIFI / USB. En waar u ook bent, u kunt de inhoud via het specifieke platform naar al uw taxi-ledschermen verzenden via uw mobiele telefoon, zodra er het 4G-signaal van de ledschermen is. De helderheidssensor kan worden toegevoegd om de helderheid automatisch aan te passen aan de buitenomgeving.   Bovendien konden GPS-locatie-advertenties worden gerealiseerd. Dat betekent dat het LED-display van de taxi-topper de specifieke advertenties zou kunnen weergeven wanneer de taxi in de buurt van die locatie rijdt, het zou bijvoorbeeld advertenties van KFC kunnen weergeven wanneer de taxi in de buurt van KFC rijdt, en advertenties van McDonald wanneer deze in de buurt van McDonald komt.  

Taxi Top

Als u op zoek bent naar een advertentietool om uw merk te vergroten   zichtbaarheid, dan zou je misschien zo'n taxi top LED-display kunnen beschouwen als een kanaal om het te maken. Dreamway kan uw betrouwbare partner zijn om u professionele oplossingen op de taxitop te bieden.

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Gebouw 9, industrieterrein 4, Hongxing-dorp, Guangming, Shenzhen, China

E -

jean@dreamwaytech.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-23032980

- de telefoon : 86-0755-29436859/86-13827475686

Werktijd :9:00-18:00(Beijing tijd)

contact us