LED-videomuur voor buiten met hoge resolutie P6 met videoprocessor

Productdetails
Merk Dreamway
Serienummer PH6
Land van herkomst Guangdong, China
Certificaat CE, ROHS
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Bespreekbaar
Minimum bestelling 1 m2
Gemiddelde levertijd Bespreekbaar
Betalingsmiddel T / T, Western Union
Pakket details Multiplex geval
Mogelijkheid om te leveren 1000 m2 / maand

Outdoor LED Video Wall Kennis:

Hier wil ik het hebben over enkele punten voordat u   koopt video muur:

☛Controleer de installatieplaats - Dit is belangrijk om de ROI te bepalen die u zou kunnen krijgen bij het investeren van deze videomuurverhuur.

Ec Bepaal het installatiegebied - Hoe groot kan deze outdoor LED videomuur in deze specifieke ruimte worden geïnstalleerd?  

☛ Ontdek de minimale kijkafstand die u wilt krijgen - dit kan beslissen welk type pixelpitch op een bepaalde manier moet worden gebruikt.

☛ Bevestig dat het voor permanente installatie of voor verwijdering is - dit kan de exacte projectoplossing bepalen.

☛Controleer welke invoerbronnen u wilt - Of een LED-wandprocessor moet worden uitgerust of niet.

Zorg ervoor dat u vooraf de bovenstaande factoren beslist, zodat fabrikanten u de beste oplossing voor een LED-videomuur voor buiten kunnen bieden. Om een ​​LED-display te kopen, is het een investering die u moet kiezen en zorgvuldig moet overwegen.

Voor LED-buitenreclame is het een goede manier om reclame te maken voor uw merk en u of uw bedrijf bekend te maken bij   uw potentiële klanten. We willen u één type aanbevelen om de investering te starten. Dit is de   P6 LED-buitenweergave, met onovertroffen weergave-effect met SMD-technologie, hoge helderheid duidelijk zichtbaar onder sterk direct zonlicht, hoge definitie voor klanten om statische beelden beter te laten zien   effect dan dat van P10 of P16.

Om een ​​goede LED-videomuur voor buiten te kiezen, is deze zeer   cruciaal om de LED-inkapseling te kennen. Ten tweede is het de productietechniek. De afgelopen jaren is Nationstar de beroemdste inkapselingsleverancier van SMD LED, die LED van topkwaliteit aanbiedt. De functies zijn met een hogere helderheid dan andere LED-leveranciers en stabieler. Helderheid is erg belangrijk voor LED-advertenties buiten. Als de LED-videomuur een lage helderheid heeft onder 6.000 CD / m2, zou het weergave-effect niet goed zijn onder sterk direct zonlicht. Als gevolg hiervan zou de uitvoer niet tevreden zijn. Zo ja, waarom don ' t u kiest voor een veel hogere helderheid LED-videomuur voor buiten voor   de eerste keer?   Hoewel dit u iets meer geld kan opleveren, kan het u een hogere ROI   opleveren in de toekomst. Het belangrijkste is stabiliteit. Ik don ' t denkt dat de meeste klanten geld zouden betalen om apparatuur te krijgen die meestal gerepareerd moet worden. Zoals een van onze klanten zei: " Ik ben te arm om goedkope LED-videomuur te kopen. Ik kon ' geen geld of tijd veroorloven om om de twee dagen te repareren " .

LED-videolamp voor buiten LED-wandverlichting

LED-videomuurhelderheid buiten

Inspectie van LED-videomuur voor buitengebruik

Binnenkant van LED videomuur voor buiten

Conclusie:

Op basis van bovenstaande beschrijving en gedetailleerde foto's,   Dreamway LED-videomuur voor buiten kan uw volgende LED-reclamescherm voor buiten zijn als u op zoek bent naar een langdurige samenwerkingspartner. We kunnen zo'n   zijn partner gevoel van zorgen om high-cost prestaties LED-display scherm te bieden, ongeacht pre-sales, tijdens sales of after-sales. Dat alles   we willen bereiken is om klanten te helpen meer marktaandeel op lokaal niveau te krijgen.

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Gebouw 9, industrieterrein 4, Hongxing-dorp, Guangming, Shenzhen, China

E -

jean@dreamwaytech.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-23032980

- de telefoon : 86-0755-29436859/86-13827475686

Werktijd :9:00-18:00(Beijing tijd)

contact us