LED-display voor buiten met P 6 SMD LED Auto Brightness Adjust

Productdetails
Merk Dreamway
Serienummer PH6
Land van herkomst Guangdong, China
Certificaat CE, ROHS
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Bespreekbaar
Minimum bestelling 1 m2
Gemiddelde levertijd Bespreekbaar
Betalingsmiddel T / T, Western Union
Pakket details Multiplex geval
Mogelijkheid om te leveren 1000 m2 / maand

Specificaties buiten LED-displaybord

Dit is een P6 LED-display met W 3.84   x H 2.304 m schermgrootte, B 640 x H 384 pixels. Dit outdoor LED displaybord is op maat gemaakt, met W 384   x H 576 mm LED-paneelgrootte (27,25 " diagonaal), die is ontworpen voor de Indiase markt. Elke kast is samengesteld uit 6 stuks P6 LED-weergavemodules, gemaakt met SMD2727, Nationstar LED, 1,6 mm dikke PCB, ongeveer 6500 nits door te testen met luminantie-colorimeter,   1 pc voeding met 5V60A, 1 pc ontvangende kaart ter ondersteuning van W 64   x H 96 pixels, met ongeveer 1600 Hz verversingssnelheid, Linko-vermogen en signaalconnector met CE / UL-standaard. De gebruikte controlekaart is van het merk Linsn, met de methode voor synchronisatiecontrole.

LED-displaybord buiten

LED-displaybord buiten

Voor SMD LED-weergave wordt het niet alleen gebruikt voor binnenprojecten, maar deze verschillende jaren heeft het ook het DIP-type vervangen dat op grote schaal wordt toegepast voor groot LED-displayborden voor buiten. Natuurlijk zijn de LED-types verschillend van buiten en binnen. De meest voorkomende typen voor buitenreclame zijn SMD1921, SMD2727, SMD3535, enz., Terwijl binnentypes SMD1515, SMD2121 zijn.   Het is UV-bestendig en met een hoge helderheid voor LED-types voor buiten.

Er zijn enkele problemen met LED-displayborden voor buiten en we bieden de bijbehorende oplossingsmethoden:

 • Hoge temperatuur buiten. Tijdens de werking van een LED-display voor buiten is dit op zichzelf heet. Als de temperatuur buiten erg hoog is en het display de warmte niet goed kan afvoeren, kan dit leiden tot problemen met het LED-scherm.  

Olution Oplossing: voor landen waar de temperatuur meestal hoger is dan 30 ° C, raden we klanten aan airconditioning toe te voegen. Voor ons gebruiken we 1,6 mm dikke PCB's van LED-weergavemodules, wat beter is in warmteafvoer. Over het algemeen zijn 4 stuks koelventilatoren per LED-paneel uitgerust voor betere ventilatie. Voedingen waarvan de werktemperatuur tot 70 ℃ wordt gebruikt.

 • Zwaar weer, inclusief regen, stof, vocht, blikseminslag. Dit zijn veel voorkomende weersomstandigheden waaraan het LED-display op het buitenpaneel voldoet. Dit kan kortsluiting veroorzaken. Erger nog, het LED-bord kan in brand staan, wat een groot probleem is.

OlutionSolutie: het LED-paneel dat we maken is buitenwaterdicht met IP65-beschermingsgraad, met achterdeur en afdekking. Dit kan voorkomen dat regen het LED-scherm enigszins beschadigt. Al onze LED-displaymodules voor buiten zijn geverfd met conforme coating, die de functie heeft van vochtbestendig, zoutnevelbestendig | schimmelbestendig. Voor het probleem van de blikseminslag kunnen klanten een OBO-bliksemafleider bij de lokale toevoegen, of u kunt ervoor kiezen om bij ons een powerbox te kopen die is uitgerust met een OBO-bliksemafleider. Het zou handiger zijn om te werken nadat u het buiten LED-displaybord hebt met de powerbox uitgerust.

LED-displayverlichtingsbox voor buiten

Stuur ons een bericht of stuur een e-mail als u wat meer wilt weten over outdoor   LED-displaybord.  

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Gebouw 9, industrieterrein 4, Hongxing-dorp, Guangming, Shenzhen, China

E -

jean@dreamwaytech.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-23032980

- de telefoon : 86-0755-29436859/86-13827475686

Werktijd :9:00-18:00(Beijing tijd)

contact us