LED-buitenverlichting van 6 mm pp waterdichte High Definition-videomuur

Productdetails
Merk Dreamway
Serienummer PH6
Land van herkomst Guangdong, China
Certificaat CE, ROHS
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Bespreekbaar
Minimum bestelling 1 m2
Gemiddelde levertijd Bespreekbaar
Betalingsmiddel T / T, Western Union
Pakket details Multiplex geval
Mogelijkheid om te leveren 1000 m2 / maand

Outdoor LED Display markt

Volgens een rapport werd de markt voor outdoor LED-schermen in 2016 gewaardeerd op $ 3 miljard US dollar.   En het wordt naar verwachting verhoogd tot $ 13 miljard dollar in 2022.  

Waarom is de behoefte aan LED-schermen voor buiten deze jaren toegenomen? Er zijn veel factoren: hogere helderheid dan traditionele reclamemedia zoals posters; eenvoudig en gemakkelijk inhoud wijzigen via draadloze bediening vanaf elke locatie; meer concurrerende prijs dan andere advertentiemethoden op lange termijn; energiebesparend om meer energie te besparen en de   te beschermen milieu. Dit zijn enkele belangrijke redenen. Natuurlijk zijn er nadelen zoals hoge investeringskosten in het begin en een onbekende vraag naar   reclame.

LED-displaytechnologie voor buitengebruik

Voor LED-kleurendisplay buitenshuis gebruikt nu meer dan 80% van de projecten   SMD-type. Vóór 2014 is DIP de belangrijkste technologie voor LED-weergave buiten. In vergelijking met deze twee typen zijn de belangrijkste kenmerken van SMD lagere arbeidskosten, lichter gewicht, grotere kijkhoek, beter weergave-effect. Voor DIP is de helderheid iets hoger (ongeveer 500 nits hoger) dan die van SMD op basis van hetzelfde type.

Neem hier een voorbeeld van Dreamway P6 LED-buitenverlichting. Het werd vanaf 2017 de beste beoordeling en we hebben meer dan 100 projecten van dit type voltooid voor het vaste LED-display voor buiten, met elk project ongeveer 18 vierkante meter. Het is gemaakt van SMD2727. De totale resolutie van dit buitenformaat LED-display is veel hoog.   Toen het in 2015 uitkwam, was het eigenlijk SMD3535. Maar tijdens onze tests hebben we vastgesteld dat het tijdens de installatie gemakkelijk beschadigd raakt omdat de chip groter is. Daarna zijn we overgeschakeld naar het type SMD2727. We ontdekten verrassend dat dit probleem kon worden vermeden. Bovendien is de helderheid veel hoger dan die van SMD3535. Dit was toen een opwindende ontdekking.

LED-buitenverlichting

LED-buitenverlichting

LED-kwaliteitscontrole voor buiten

In Dreamway zijn we er trots op LED-panelen in en uit te inspecteren voor elk project vóór het pakket. Wat we willen bereiken is   tot   zorg ervoor dat klanten de producten zonder problemen kunnen krijgen. Dit vereist dat we veel meer aandacht besteden tijdens de productie. Bijvoorbeeld producten   veroudering is een belangrijke procedure voor het maken van een LED-buitenbeeldscherm van goede kwaliteit.

Wat we doen op dit aspect: nadat LED-modules zijn geproduceerd, zouden ze ongeveer 24 uur verouderen voordat ze het masker lijmen en bedekken. Dan zouden ze nog 24 uur ouder worden.   Hierna worden ze op de kasten gemonteerd. Na montage zou het hele LED-display ten minste 3 dagen verouderen in ALLE WIT, ROOD, GROEN, BLAUW en video-uitwisseling. Dit om fouten bij het koudsolderen op LED-lampen of aandrijf-IC's tijdens de productie te voorkomen. Zodra we zo'n fout vinden, zouden onze ingenieurs een klein teken op die specifieke LED-lamp maken en repareren. Last but not least, kabel   verbinding binnen LED-panelen wordt door de meeste fabrikanten verwaarloosd. Maar in Dreamway doen we ons best om alle kabels zo netjes mogelijk te maken.

LED-buitenverlichting

LED-buitenverlichting

Wij verwelkomen uw bezoek aan   onze fabriek om meer van ons outdoor LED-display te verkennen.

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Gebouw 9, industrieterrein 4, Hongxing-dorp, Guangming, Shenzhen, China

E -

jean@dreamwaytech.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-23032980

- de telefoon : 86-0755-29436859/86-13827475686

Werktijd :9:00-18:00(Beijing tijd)

contact us