RGB LED-weergave van PH8 SMD3535 met synchronisatie-afstandsbediening

Productdetails
Merk Dreamway
Serienummer PH8
Land van herkomst Guangdong, China
Certificaat CE, ROHS
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Bespreekbaar
Minimum bestelling 1 m2
Gemiddelde levertijd Bespreekbaar
Betalingsmiddel T / T, Western Union
Pakket details Multiplex geval
Mogelijkheid om te leveren 1000 m2 / maand

RGB LED-weergave van 8 mm pixelafstand

Hier is wat informatie over het P8 LED-buitenbeeldscherm: Er zijn   15.625 pixels per vierkante meter. Dit type RGB LED-weergavemodule is 32x16 dots, 256x128 mm. Het LED-type is SMD3535, 1/4 scan constante stroom aandrijfmethode, ongeveer 6000 nits door te testen met de professionele luminantietesttool   met Nationstar LED. De minimale kijkafstand van het P8 LED buitenscherm is 8 meter. Het standaard LED-paneelformaat is 1024x1024   mm, ongeveer 42   kg / stuk, met een dikte van 145 mm.

Voor het onderstaande P8 RGB LED-display is de schermgrootte W 8.192   x H 2.304 meter, met totale resolutie W 1024   x H 288 pixels.

RGB LED-display

Randapparatuur met RGB-ledweergave

 • Videoprocessor. Uitgerust met een videoprocessor, zou dit klanten veel meer gemak kunnen bieden. Trouwens, het zou ingangssignalen kunnen krijgen zoals HDMI, DVI, VGA, SDI, enz.

 • Powerbox. Met een powerbox ter ondersteuning van het LED-display is het niet alleen zoiets als stroom, maar het heeft ook de functie om te voorkomen dat bliksem het scherm raakt, omdat de OBO-bliksemafleider van binnen is uitgerust. Dit kan u helpen een groot verlies te voorkomen.

 • Helderheid sensor. Misschien begrijp je dit woord. Ja. De functie is om de helderheid van het LED-scherm aan te passen aan de buitenomgeving. Hierdoor kan het display de lange levensduur behouden.

 • Airco. Dit is geen vereiste. Maar voor een gigantisch LED-scherm dat   wordt geïnstalleerd in landen waarvan de gemiddelde temperatuur per jaar hoger is dan 30 ° C, een airconditioner kan het LED-display altijd goed laten werken.

 • Stereo akoestiek. Dit wordt vaak gezien op het mobiele led-display van vrachtwagens, om nieuws over winkelcentra, enz. Uit te drukken.

RGB LED-weergavesterktes

☛ Elke maat is beschikbaar zonder naden. De LED-schermgrootte kan klein of groot zijn, bepaald door de installatielocatie en -ruimte. Dit is een voordeel ten opzichte van LCD. Voor LCD is elke tegel ingesteld. Als clients een groter formaat willen, is er na de installatie een probleem met een naad tussen twee tegels. Maar voor LED-weergave is het naadloos, hoe groot het ook is.

☛Levensduur is langer.   Full-color LED-display is met een   langere levensduur dan die van LCD in dezelfde bedrijfstoestand. Voor een RGB LED-display is het geen probleem om minimaal 5 jaar te werken, terwijl een LCD na 2 jaar gebruik moet worden vervangen door een nieuwe.

☛Het weergave-effect is beter. Vanwege de hoge helderheid, grotere kijkhoek, is het weergave-effect van het LED-scherm veel beter dan dat van LCD.  

RGB LED-display

RGB LED-display

Selectie van RGB LED-display leveranciers

Er zijn veel leveranciers van LED-schermen op de markt. U moet een goede samenwerkende partner kiezen om u te helpen het project te voltooien. Professionaliteit is een belangrijke index om de fabrikant te beoordelen. Er zijn veel aspecten waarmee rekening moet worden gehouden, bijvoorbeeld installatieplek, installatiemethode, invoerbron, kijkafstand, enz.

Dreamway kan uw belangrijkste partner zijn voor LED-schermen.

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Gebouw 9, industrieterrein 4, Hongxing-dorp, Guangming, Shenzhen, China

E -

jean@dreamwaytech.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-23032980

- de telefoon : 86-0755-29436859/86-13827475686

Werktijd :9:00-18:00(Beijing tijd)

contact us