P4 LED-buitenverlichting SMD1921 Nationstar LED 6000 nits Luminantie

Productdetails
Merk Dreamway
Serienummer PH4
Land van herkomst Guangdong, China
Certificaat CE, ROHS
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Bespreekbaar
Minimum bestelling 1 m2
Gemiddelde levertijd Bespreekbaar
Betalingsmiddel T / T, Western Union
Pakket details Multiplex geval
Mogelijkheid om te leveren 1000 m2 / maand

P4 Outdoor LED Display Technische specificaties

De pixelafstand is 4 mm, met 62.500 pixels per vierkante meter. Elke LED-weergavemodule is met W 64   x H 32 punten,   B 256 x H 128 mm en er zijn   ongeveer 31 stks LED-modules voor een vierkante meter P4 outdoor LED-display. Het LED-type is SMD1921, merk Nationstar, 1/8 scan constante stroom aandrijfmethode, meer dan 6.000 CD / m2 helderheid door testen met luminantie-colorimeter. De max. stroomverbruik per vierkante meter van het P4-videoscherm is ongeveer 1,1 KW en het gemiddelde vermogen per vierkante meter is ongeveer 370 W. Voor max. vermogen, in het algemeen betekent dit het moment waarop het SMD LED-display buiten is ingeschakeld of het display in ALLE WITTE kleuren toont, terwijl het gemiddelde vermogen betrekking heeft op de werkingsperiode van het display.

P4 LED-buitenverlichting

P4 LED-schermontwikkeling buiten

De LED P4-resolutie is veel hoog. Nu is de P4 voor buiten al uit van twee jaar geleden en werd hij steeds populairder voor gebruik in een klein LED-scherm   om een ​​hogere definitie te bereiken. Wij zijn van mening dat dit type de komende jaren steeds meer op deze markt zal worden gebruikt.

P4 LED-buitenverlichting

Hoe een goede Outdoor SMD LED-weergave te definiëren

 • Vlakheid. De vlakheid van een LED-display moet binnen   zijn ± 1mm. Dit is om ervoor te zorgen dat de inhoud op het scherm perfect wordt weergegeven, maar niet wordt vervormd.

 • Helderheid en kijkhoek. Voor een goed LED-buitenbeeldscherm moet de helderheid 5500 ~ 7500 nits zijn. Dit wordt bepaald door de installatie-instructies. Als het scherm overdag geen direct zonlicht nodig heeft, is het OK om een ​​lage helderheid van ongeveer 5500 nits te gebruiken. Maar als het elke dag te maken heeft met sterk direct zonlicht, raden we aan dat de helderheid minimaal 6500 nits moet zijn, zodat de inhoud op het scherm duidelijk zichtbaar is. Dit is een goede manier om de advertentievoordelen te verbeteren, niet? Voor de kijkhoek kan het bepalen hoeveel doelgroepen kunnen worden beïnvloed. Ja.   Hoe groter de   kijkhoek, hoe meer voordeel u kunt krijgen.

 • Witbalans. Dit is een belangrijke index. Voor al onze producten, inclusief P4 LED-buitenverlichting, doen we ons best om de verhouding in de chromatografie te volgen die rood, groen en blauw is: 1: 4,6: 0,16, om er zeker van te zijn dat het zuiver wit kan worden weergegeven.

 • Mozaïek en dode LED-problemen. Voor de eerste is het de ongelijke kleur op de LED-module, zoals altijd helder. Dit komt omdat de kwaliteit van de connector niet goed is. Voor het dode LED-probleem kan het een vervelend probleem zijn als het uitkomt. Dit wordt bepaald door de LED-chip en LED-inkapselingstechniek. Daarom geven we er de voorkeur aan om Nationstar LED te gebruiken voor bijna alle   vaste LED-displays voor buiten, die veel stabieler zijn dan andere merken.

P4 LED-buitenverlichting

Welkom bij meer informatie over LED-schermen.

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Gebouw 9, industrieterrein 4, Hongxing-dorp, Guangming, Shenzhen, China

E -

jean@dreamwaytech.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-23032980

- de telefoon : 86-0755-29436859/86-13827475686

Werktijd :9:00-18:00(Beijing tijd)

contact us