Outdoor LED scherm van P5 SMD2727 High Pixel Video Advertising

Productdetails
Merk Dreamway
Serienummer PH5
Land van herkomst Guangdong, China
Certificaat CE, ROHS
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Bespreekbaar
Minimum bestelling 1 m2
Gemiddelde levertijd Bespreekbaar
Betalingsmiddel T / T, Western Union
Pakket details Multiplex geval
Mogelijkheid om te leveren 1000 m2 / maand

LED-schermtypen voor buitengebruik

Nu veel outdoor LED-schermtypen   worden op grote schaal toegepast in het dagelijks leven, om veel levendiger kleuren te brengen tot   de wereld. Je vraagt ​​je misschien af ​​wat een LED-display is. Kortom, het is een soort   FPD (Flat-Panel Display), bestaande uit vele stukken LED-modules, voor het weergeven van teksten, afbeeldingen, video's, enz. Op dit moment zijn er P3, P4, P5, P6, P8, P10 buitensoorten voor vast LED-display .

P5 Outdoor LED Display Introducties

Hier willen we het P5 SMD-type introduceren. Het is samengesteld uit Nationstar SMD2727,   1/8 scan constante stroom, ongeveer 6.000 nits. Er zijn 40.000 pixels per vierkante meter. De LED-module is 64x32 dots, 320x160 mm. De standaardafmeting van het P5-paneel (of in het algemeen kast genoemd) is 960x960 mm, 145 mm diepte, ongeveer 34 kg / st, met ijzeren waterdichte kast met achterdeuren. Er zijn 18 stuks P5 LED-buitenmodules, 4 stuks voedingen met elk 5V60A, 4 stuks koelventilatoren, 1 stuk ontvangende kaart in elk P5-paneel. P5 outdoor LED-scherm is met vier keer hoger   resolutie per vierkante meter dan die van P10.

LED-scherm buiten

LED-scherm buiten en sommige apparaten

Als u invoerbronnen wilt krijgen zoals HDMI, DVI, VGA, kan een videoprocessor worden uitgerust voor uw specifieke project. Omdat de helderheid niet laag is, kunt u overwegen   een helderheidssensor toevoegen om de helderheid zelf aan te passen aan de buitenomgeving. Bijvoorbeeld, overdag met sterk zonlicht, zou het outdoor LED-scherm normaal kunnen werken met de grootste helderheid. Als het zonlicht niet sterk is, wordt de helderheid van het scherm ook lager. Voor de nacht zou zijn helderheid het laagst zijn in vergelijking met overdag. Deze helderheidssensor   apparaat, tot op zekere hoogte, zou het LED-display zonder problemen lange tijd kunnen werken en zelfs de levensduur van LED veel langer maken. Natuurlijk is de directe functie ervan om lichtvervuiling te verminderen. Bovendien kunt u voor een gemakkelijkere bediening na ontvangst van de apparatuur een stroomverdeelkast toevoegen. Voor de powerbox is het om het hele circuit te regelen en het kan worden ingesteld om het LED-scherm op een specifiek tijdstip automatisch in of uit te schakelen.

Dreamway zou u alle bovengenoemde apparaten kunnen bieden, samen met het LED-scherm voor buitengebruik.

LED-scherm buiten

LED-scherm buiten

De juiste Pixel Pitch Outdoor LED-weergavescherm kiezen   voor het adverteren van uw merk

Dit kan een zenuwslopend probleem zijn voor beleggers. Hier een tabel voor u bijgevoegd. Het laat zien hoe de resolutie van het LED-weergavescherm kan worden verlaagd naarmate de schermgrootte of de kijkafstand wordt vergroot. Het heeft geen zin om meer uit te geven dan nodig is om de beste resolutie te krijgen. Als u statische foto's meer dan video's zou weergeven en het schermgebied slechts enkele vierkante meters beslaat, zou het beter zijn om een ​​kleinere pixelafstand te kiezen, zoals P6, P5, P4, voor een betere definitie en weergave-effect.

LED-scherm buiten

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Gebouw 9, industrieterrein 4, Hongxing-dorp, Guangming, Shenzhen, China

E -

jean@dreamwaytech.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-23032980

- de telefoon : 86-0755-29436859/86-13827475686

Werktijd :9:00-18:00(Beijing tijd)

contact us