Groot LED-display van 10 mm Front Service Nationstar LED gouddraad

Productdetails
Merk Dreamway
Serienummer PH10
Land van herkomst Guangdong, China
Certificaat CE, ROHS
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Bespreekbaar
Minimum bestelling 1 m2
Gemiddelde levertijd Bespreekbaar
Betalingsmiddel T / T, Western Union
Pakket details Multiplex geval
Mogelijkheid om te leveren 1000 m2 / maand

Groot LED-display Korte introductie

Er is geen dubbel dat een groot LED-display meer aantrekkingskracht zou kunnen krijgen dan dat van een klein. Maar meestal is het nodig dat een groot LED-scherm buiten op een specifieke plaats wordt geïnstalleerd zonder onderhoudsruimte aan de achterkant, zoals meestal aan de muur.

Hoe een dergelijk project af te ronden? Hier zou ik een voorbeeld nemen van het P10 LED-schermproject dat we hebben voltooid.

De schermgrootte van deze LED P10 outdoor is W 11.52   x H 1,92 m, met B 1152 x H 192 pixels. Een veel voorkomende methode is om de onderhoudskast aan de voorkant te gebruiken met hydraulische hendels. Maar omdat de lengte te lang is, is een dergelijke methode niet de beste om dit grote LED-display te voltooien. We moeten dus overgaan op een andere methode, namelijk het gebruik van de LED-displaymodule aan de voorkant. En er zijn enkele schroefgaten voor de LED-module om in of uit te schroeven, wat beter is in het waterdichte aspect.

Deze LED P10 full colour is gemaakt van Nationstar GOUDDRAAD, met de bovenkant   kwaliteit. De helderheid is ongeveer 7.000 nits door te testen met een luminantie-colorimeter.   De LED-module is W 32   x H 16 punten, W 320   x H 160 mm, met front-service, 1/2 scan constante stroom. PCB is 1,6 mm dik, bedekt veel koperfolie, goed voor warmteventilatie. Het is samengesteld uit W 36   x H 12 stuks LED-weergavemodules.   Het LED-paneel is W 960   x H 960 mm, met achterdeur en deksel, ongeveer 39 kg / st.   Stroom- en signaalkabels zijn verbonden via LED-panelen.

Groot LED-display

Groot LED-display

Groot LED-display met oplossing voor onderhoud aan de voorkant

De gebruikelijke methode voor het front-serviceproject is om een ​​kast met hydraulische hendels te gebruiken voor onderhoud aan de voorkant. Maar een dergelijke methode is niet voor alle projecten beschikbaar. We zouden dus kunnen overwegen om de LED-weergavemodule vanaf de voorkant te onderhouden. Dit is anders dan de normale LED-module voor onderhoud aan de achterkant. In Dreamway konden we altijd een betere oplossing vinden voor de meeste projecten voor onze klanten.

 

Groot LED-display

Groot LED-display

Het maakt niet uit of het een klein of groot LED-display is, we houden altijd onze positiviteit om elke projectoplossing aan alle potentiële klanten aan te bieden, om elke vraag die ze naar voren brengen geduldig op te lossen. Tijdens de productie nemen we foto's of video's om hen te informeren over de procedure van hun projectorder. We zorgen er ook voor dat het LED-display voldoende tijd veroudert vóór het pakket om enkele kleine problemen te voorkomen wanneer de clients het ontvangen. Voor technische ondersteuning nemen we op dit punt ook veel tijd, zoals klanten begeleiden bij het configureren van de software via afstandsbediening. En meestal konden we hen helpen het probleem binnen 1 dag op te lossen nadat ze hun feedback hadden ontvangen.

Het is een investering om een ​​LED-scherm te kopen. Het is dus nodig dat u de tijd neemt om meer over dit product te weten te komen, maar niet alleen op de prijs te letten.  

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Gebouw 9, industrieterrein 4, Hongxing-dorp, Guangming, Shenzhen, China

E -

jean@dreamwaytech.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-23032980

- de telefoon : 86-0755-29436859/86-13827475686

Werktijd :9:00-18:00(Beijing tijd)

contact us