P4 LED-scherm Indoor Video Wall met MBI5252 Drive IC HDMI-ingang

Productdetails
Merk Dreamway
Serienummer PH4
Land van herkomst Guangdong, China
Certificaat CE, ROHS
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Bespreekbaar
Minimum bestelling 1 m2
Gemiddelde levertijd Bespreekbaar
Betalingsmiddel T / T, Western Union
Pakket details Multiplex geval
Mogelijkheid om te leveren 1000 m2 / maand

P4 LED scherm binnenwand

P4 LED-scherm wordt nu nog steeds veel gebruikt voor binnenreclame, zoals kerkprojecten.    Dit is een marktsegment voor het indoor LED-scherm. Omdat LED P4 veel concurrerender is, kiezen veel klanten voor dit type.

P4 LED-schermspecificatie

Er zijn 62.500 pixels per vierkante meter voor P4 LED-weergave. Elke LED-weergavemodule is W 64   x H 32 punten, W 256   x H 128 mm. Het is samengesteld uit SMD2121 zwarte LED's. Voor deze P4 LED wall indoor hier geïntroduceerd, is de schermgrootte W 2.816   x H 1.536 meter. En de totale definitie is W 704   x H 384 pixels. Dit P4 LED-paneel heeft 2 verschillende maten: W 1536   x H 768 mm en B 1280   x H 768 mm. Het aandrijf-IC dat wordt gebruikt in dit P4 LED-scherm is MBI5252. Met dit type schijf-IC kunnen de grijsschalen oplopen tot 16.384. Trouwens, het   kan de beeldkwaliteit verbeteren, vooral wanneer u foto's maakt met de mobiele telefoon. En de geestproblemen die op dit gebied bestaan, kunnen met dit schijf-IC worden verholpen. De ijzeren kast bevindt zich bij de achterdeur en is speciaal ontworpen. Er zijn veel ventilatiegaten aan de achterkant van de kast. Voor dit P4 LED-paneel zit er een frame omheen. Over het algemeen is het frame met 2 cm per zijde. Hierdoor kan het scherm er beter uitzien. De max. het stroomverbruik van het P4 LED-scherm binnenshuis is ongeveer 600 W per vierkante meter.   Voor het besturingssysteem is het Linsn, synchronisatiebesturing met de besturings-pc. Een video   processor is uitgerust, zodat HDMI, DVI, VGA geen probleem is te bereiken.

Hier zijn enkele foto's van dit P4 LED-scherm.

P4 LED-scherm

P4 LED-scherm

P4 LED-scherm

In Dreamway leveren we goederen na het testen van het product ten minste 3 dagen in ALLE WITTE, RODE, BLAUWE, GROENE kleuren. Trouwens, alle details binnen en buiten het LED-paneel zouden zorgvuldig worden geïnspecteerd door onze ervaren werknemers vóór het pakket, zoals het toevoegen van schroefbevestigingsmiddel op de schroeven in het geval dat de kabels los zouden raken tijdens het transport.   Nog een ding, alle configuraties zouden door ons worden ingesteld vóór levering, en klanten konden het LED-scherm direct na de installatie en het aansluiten van de stadsmacht gebruiken. Dit kan tijd besparen voor klanten.  

P4 LED-scherm binnenshuis zou continu worden geleverd en gemaakt in de volgende jaren, hoewel kleine LED-displaytypes thuis steeds populairder worden. We raden aan dat het een goede keuze is als de projectgrootte ongeveer 20 vierkante meter of meer is dan deze grootte. Natuurlijk kunt u dit type kiezen, zelfs als de schermgrootte kleiner is. Dit is ook relevant voor de kijkafstand en de installatieplaats. Over het algemeen is de minimale beeldafstand   is hetzelfde als de pixelafstand, en de beste kijkafstand   is de schermhoogte vermenigvuldigd met 30. Dit project als voorbeeld genomen, de min. bekijk afstand   is 4 meter, terwijl de beste 46 meter is. Dit is een redelijke afstand voor binnenreclame.

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Gebouw 9, industrieterrein 4, Hongxing-dorp, Guangming, Shenzhen, China

E -

jean@dreamwaytech.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-23032980

- de telefoon : 86-0755-29436859/86-13827475686

Werktijd :9:00-18:00(Beijing tijd)

contact us