LED-scherm binnenshuis van 2,5 mm pixel pitch videomuur met powerbox

Productdetails
Merk Dreamway
Serienummer pH 2,5
Land van herkomst Guangdong, China
Certificaat CE, ROHS
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Bespreekbaar
Minimum bestelling 1 m2
Gemiddelde levertijd Bespreekbaar
Betalingsmiddel T / T, Western Union
Pakket details Multiplex geval
Mogelijkheid om te leveren 1000 m2 / maand

LED-scherm Indoor Advertising

LED-scherm binnenshuis is overal. Je kon het zien in de winkelpleinen, in hotels, in restaurants, in de vergaderzalen, op de luchthaven, enzovoort. Met een indoor LED-display kunt u wat u wilt uitdrukken aan uw potentiële klanten doorgeven. Dit zou u tot op zekere hoogte meer klanten kunnen opleveren.

Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten binnen. Het populaire type uit deze twee jaar   is het HD LED-display, of we zouden kunnen zeggen een LED-display met kleine toonhoogte. Dit verwijst naar types zoals P3, P2.5, P2, P1.8, P1.6, P1.2. De kleinere   de pixelpitch, hoe hoger de resolutie per vierkante meter. De resolutie van het P3-type is bijvoorbeeld 111.111 pixels per vierkante meter, terwijl het 160.000 pixels is voor P2.5.

LED-scherm Indoor Specificaties

Voor het LED-scherm hier binnen is dit met een pixelafstand van 2,5 mm. Dit betekent de afstand van de   twee aangrenzende   LED-lampen zijn 2,5 mm. De schermgrootte van deze HD LED-wand is W 3.2   x H 2,08 meter, met totale resolutie W 1280   x H 832 pixels. Het is met LED's van stabiele kwaliteit. Als we stabiel zeggen, betekent dit dat de LED-lampen niet gemakkelijk defect kunnen zijn   zoals dood worden na enkele maanden operaties. Voor PCB die wordt gebruikt voor deze P2.5 LED-module, is het een vierlagig bord en bedekt met veel koperfolie. Dit is goed voor warmte-ventilatie. De afmetingen van het ledpaneel zijn W 640   x H 640 mm en B 640   x H 800 mm. Dit is een LED-wand voor onderhoud, zodat LED-modules, voedingen en besturingskaarten vanaf de voorkant kunnen worden onderhouden. Elk LED-paneel is uitgerust met 4 stuks ontvangstkaarten. Dit is om de verversingssnelheid te verbeteren. Er zijn 4 stks Meanwell RSP-200-5 voedingen in elk LED-paneel, zonder ventilator. Het is met CE / UL / CB-norm. HDMI, DVI, VGA kunnen worden verkregen, omdat er een videoprocessor is uitgerust. Voor dit P2.5 LED-scherm binnenshuis is ook een powerbox van 10 KW uitgerust. Het is om het hele elektrische circuit te regelen. Trouwens, de   OBO bliksemafleider is toegevoegd. Dit is om   te beschermen het LED-display raakt defect vanwege donder tijdens regenachtige dagen.

LED scherm binnen

LED scherm binnen

LED scherm binnen

LED-scherm indoor functies

☛ Naadloze verbinding. In vergelijking met LCD is dit een duidelijk voordeel voor   LED schermen.

☛ Relatief hoge helderheid. De helderheid van LED-schermen is hoger dan die van LCD. Dit kan zorgen voor een beter kijkeffect.

☛Modulaire maat. Het LED-scherm kan met elke grootte worden gemaakt, zelfs met een verhouding van 16: 9.

☛ Hoge resolutie. Aangezien de technologie van LED-weergave met kleine toonhoogte volwassen wordt, kan dit een 4K- of zelfs 8K-effect bereiken.

☛Gemakkelijk onderhoud. Als er één LED-module effectief is, kunt u deze verwijderen en alleen deze LED-module repareren.  

LED scherm indoor conclusie

Omdat er veel gevallen zijn die met een LED-scherm zijn geïnstalleerd, denken we dat de toekomst van LED-schermen binnen of buiten veel vaker zou worden gezien en dat er dan meer keuzes kunnen worden gemaakt.

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Gebouw 9, industrieterrein 4, Hongxing-dorp, Guangming, Shenzhen, China

E -

jean@dreamwaytech.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-23032980

- de telefoon : 86-0755-29436859/86-13827475686

Werktijd :9:00-18:00(Beijing tijd)

contact us