Indoor verhuur LED-display met 2,5 mm hoge resolutie LED Stage Screen

Productdetails
Merk Dreamway
Serienummer pH 2,5
Land van herkomst Guangdong, China
Certificaat CE, ROHS, CB
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Bespreekbaar
Minimum bestelling 1 m2
Gemiddelde levertijd Bespreekbaar
Betalingsmiddel T / T, Western Union
Pakket details Reiskoffer
Mogelijkheid om te leveren 1000 m2 / maand

Indoor Rental LED Display Introductie

LED-verhuur binnenshuis, of we zouden het LED-schermen voor evenementen kunnen noemen, is een verhuurdisplay dat aan iemand wordt verhuurd voor evenementen. Deze methode is een gangbare trend geworden en zou de komende jaren toenemen. Voor het onderdeel dat het LED-podiumdisplay huurt, is het veel competitiever dan om een ​​volledig gehuurd LED-display te kopen om te gebruiken als ze slechts een eenmalig evenement zouden houden. En er zijn veel meer keuzes in vergelijking met die enkele jaren geleden. Als voorbeeld nemen indoor-verhuur-LED-displays de beste types van deze twee jaar: P2.976, P3.91, P4.81, met een standaard LED-paneelgrootte van 500x500 mm. Naast deze types zijn er P2, P2.5, P3, P4, P5.

Indoor verhuur LED-display van P2.5 Type

Voor het type pp van 2,5 mm is de totale resolutie per vierkante meter 160.000 pixels. De LED-module is met W 64   x H 64 punten, W 160   x H 160 mm. Voor dit type is de LED-paneelgrootte W 480   x H 480 mm in het algemeen, met spuitgegoten aluminium kast met slot en handvat, ongeveer 7 kg / st. Het belangrijkste kenmerk is lichtgewicht en snel monteren en demonteren. Dit kan veel tijd en werk besparen bij het installeren van evenementen. Elk LED-paneel is uitgerust met 1 pc Meanwell-voeding met CE / CB / UL-standaard en 1 pc Novastar MRV336-ontvangstkaart.   De verversingssnelheid is 1.920Hz. Het LED-podiumdisplay toont hieronder   is met W 4.8   x H 1,92 m schermgrootte elk, en de totale definitie is W 1920   x H 768 pixels. Het wordt ondersteund door 2 stks Novastar MSD300-verzendkaart, 1 pc-videoprocessor met HDMI-, DVI- en VGA-invoersignalen. En ze zitten boordevol flightcases met wielen, gemakkelijk en handig voor pakket en transport.

Indoor verhuur LED-display

Indoor verhuur LED-display

Indoor verhuur LED-display

Dreamway is op dit gebied voor onderzoek en ontwikkeling om een ​​betere oplossing voor het verhuurdisplay te vinden. Tot nu toe hebben we een dergelijk CB-certificaat van Intertek. Alle gebruikte grondstoffen zijn volgens de vereisten van CB, zoals de brandwerende basisafdekking van LED-module, UL-standaardprintplaat, brandwerende standaard van LED-paneel, enz. Alle zijn strikt gebaseerd op de norm van UL.

Investeren in een indoor led-display kan een nieuwe trend zijn als u bezig bent geweest met het vaste led-display   veld. Voor een indoor   verhuur display voor evenementen, het is met minder arbeidskosten vanwege lichtgewicht en eenvoudige snelle installatie. En u kunt aan veel verschillende partijen huren op basis van hun vereisten op verschillende tijdstippen. Dit moet worden hergebruikt voor verschillende evenementen. Je zou kunnen rekenen op basis van de specifieke gebeurtenis en leasetijd. Je vraagt ​​je misschien af ​​over het onderhoud. Dan kan Dreamway uw positieve partner zijn om u in dit aspect te ondersteunen. We zouden ervoor zorgen dat u genoeg onderdelen kunt krijgen om als voorraad te bewaren voor vervanging als er een probleem is tijdens de werking in de komende jaren en bieden u ondersteuning wanneer u maar wilt.

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Gebouw 9, industrieterrein 4, Hongxing-dorp, Guangming, Shenzhen, China

E -

jean@dreamwaytech.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-23032980

- de telefoon : 86-0755-29436859/86-13827475686

Werktijd :9:00-18:00(Beijing tijd)

contact us