Podium LED-display van 2,9 mm 500x500 mm verstelbaar hoek LED-paneel

Productdetails
Merk Dreamway
Serienummer PH2.976
Land van herkomst Guangdong, China
Certificaat CE, ROHS
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Bespreekbaar
Minimum bestelling 1 m2
Gemiddelde levertijd Bespreekbaar
Betalingsmiddel T / T, Western Union
Pakket details Reiskoffer
Mogelijkheid om te leveren 1000 m2 / maand

Stage LED Display Ontwikkeling

Stage LED-display, wat betekent dat het LED-display dat op het podium is geïnstalleerd voor het tonen van de live-uitzending, algemeen wordt gezien in alle live shows. Het kan een veel levendigere kleur toevoegen voor het hele podium. Bovendien kon het live worden uitgezonden.

Enkele jaren geleden was het populair om ijzeren kasten met slot en een kleiner formaat te gebruiken voor   fase verhuur LED-display. Op dat moment waren spuitgieten aluminium kasten   niet veel gebruikt vanwege de hoge kosten. Naarmate de technologie van displayhuur zich ontwikkelt, kost het een veel lagere prijs om een ​​LED-verhuurdisplay te krijgen. Nu is het algemeen gebruikte materiaal voor LED-panelen spuitgieten van aluminium, met een lichter gewicht en beter knap. Er zijn veel verschillende verschijningen, zelfs voor één type. En de grootte van de spuitgietaluminiumkast is meestal voor elk type vast. Voor het type P2.976 is de grootte van het LED-paneel bijvoorbeeld   ofwel W 500 x H 500 mm of W 500   x H 1000 mm.

In de komende jaren zien we mogelijk transparante LED-schermen die vaak worden gebruikt in fase   LED-weergaveveld. Nu zijn er in dit stadium veel gelegenheden waarbij dit type wordt gebruikt.

Podium LED-display met Curve Shape Project

Voor dit gebogen LED-display dat hieronder wordt weergegeven, is dit met een kast van W 500 x H 500 mm, waarvan de typen 2,6 mm,   2,976 mm, 3,91 mm, 4,81 mm, 5,95 mm. Er zijn radiale sloten van dergelijke LED-panelen en de hoek   zou kunnen zijn   ± 10 ° hooguit. Natuurlijk kunnen er andere hoeken worden gemaakt, zoals   ± 2.5 ° ,   ± 5 ° ,   ± 7.5 ° . Dus je kunt grote of kleine hoeken maken als wat je nodig hebt. Met uitzondering van al deze hoeken zou het display normaal direct worden als het 0 ° is .   Elk LED-paneel is ongeveer 7 KG. Er is slechts één persoon nodig om in slechts enkele seconden te monteren of demonteren. Het kost dus minder arbeid en tijd om zo'n LED-display af te werken.

Voor dit gebogen LED-display is dit 2,976 mm pp,   met   schermgrootte   W 5,5   x H 3 meter en   totale resolutie W 1848   x H 1008 pixels.

Podium LED-display

Gebogen LED-display

Podium LED-display

Stage LED Display huurmarkt zou de komende jaren nog steeds toenemen, dit wordt bepaald door de marktvraag en ook de lagere en lagere prijs van LED verhuurweergave. Als de meeste klanten in eerste instantie een podium-LED-display zouden kopen met een betaalbare prijs, denken we dat de meeste van hen zouden kiezen om er een te starten. In het begin kon je beginnen met een kleine, zoals een 12 vierkante meter   scherm. Dit is niet riskant in het bedrijfsleven. Integendeel, het kan uw bedrijf helpen om steeds beter te worden voor display-advertenties. Als u zich zorgen maakt over de klantenservice, kan Dreamway uw ondersteuning zijn om u te helpen bij het oplossen van problemen die u tegenkomt, waaronder software- en hardwareproblemen.

We zijn op zoek naar meer klanten om u te helpen uw marktaandeel van podium LED-display uit te breiden. Welkom bij ons als je zo'n testament hebt.

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Gebouw 9, industrieterrein 4, Hongxing-dorp, Guangming, Shenzhen, China

E -

jean@dreamwaytech.com

Contact met ons

Telefoon : 86-0755-23032980

- de telefoon : 86-0755-29436859/86-13827475686

Werktijd :9:00-18:00(Beijing tijd)

contact us